Zomeractie ☀ Gratis Inspiratie-uur

Zomeractie ☀ Gratis Inspiratie-uur

Overweeg jij een Boost-dag Knallen met mij te gaan doen? Maak dan voor 9 augustus een afspraak en krijg een Inspiratie-uur Knallen t.w.v. €100,-.

Klinkt leuk maar wat is dat dan?

BOOST-DAG KNALLEN ?
Tijdens een Boost-dag knallen gaan samen aan de slag met het uitzetten van een strategie voor jouw bedrijf of social media. Om vervolgens ‘s middags samen direct praktisch aan de slag te gaan. Zo ga je niet alleen naar huis met een concreet plan, overzicht, focus en rust. Maar heb je ook direct een paar dikke to-do’s afgevinkt. Rij je lekker met een voldaan gevoel naar huis. Zie: https://www.ideesonline.nl/dag-knallen/

INSPIRATIE-UUR KNALLEN ?
Tijdens het inspiratie-uur hebben we beide de telefoon in de hand en stel je al je vragen die je hebt over (online) ondernemen, social media en mindset. Op mijn beurt deel ik mijn kennis, ervaring, help je keuzes maken, spui 101 ideeën. Alles met als doel dat jij weer veel input hebt om mee verder te gaan én er super veel zin in hebt.
https://www.ideesonline.nl/inspiratie-uur-knallen/

Denk je: jaaa dit wil ik? ?
Bel of app mij even om een afspraak te maken:
? 06-43456343

P.s. Wil je z.s.m. met mij aan de slag? In juli en augustus heb ik nog enkele opties. Liever na je vakantie? Dan plannen we hem in september.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *