Garnwerd aan zee 2017

Zomaar een waardevol cadeautje

Op het moment dat ik dit typ zit ik heerlijk op een terras in het zonnetje bij Garnwerd aan Zee. Op de achtergrond hoor ik een relaxed muziekje, er gaat een stevige bries om mijn haren en om me heen zie ik allemaal mensen die lekker aan het genieten zijn van deze mooie dag. Fijn momentje.

Terwijl ik in het zonnetje met een cafeïne vrije cappuccino zit – ik ben zo’n iemand die te wild gaat stuiteren als ze teveel cafeïne drinkt 😉 –  zit ik terug te denken aan een interview die ik laatst afnam.

Droom groot

Ik interviewde Jaap over zijn lidmaatschap bij de Social Media Community. Hij is al vanaf 2013 bezig is om een playground te realiseren in zijn buurt, zodat de buurtkinderen het hele jaar door buiten kunnen sporten. De nodige hobbels zijn op zijn pad gekomen, maar hij zette door.  Een van de vragen beantwoorde hij met het volgende:

“Désirée heeft mij vanaf de start van het project bijgestaan. Dat is een enorme steun in de rug geweest en nu nog steeds. Het is een vrolijk en positief ingesteld iemand. Ze is open, vriendelijk, vakbekwaam, denkt mee in mogelijkheden en de sky is the limit. Ze inspireert mij om recht op mijn doel af te gaan, er voor te gaan.”

Samen kom je verder

Ik hoorde het hem zeggen en kreeg een warm gevoel. Wat een mooie woorden en wat fijn dat hij dat zo ervaren heeft. Het voelde als een waardevol cadeautje. Eenmaal de hoorn opgelegd, liet ik zijn woorden nog eens binnenkomen. Op dat moment besef ik me dat hij echt precies beschrijft wat ik het liefste doe. Namelijk andere ondernemende mensen inspireren om hun grote droom na te jagen, er in te geloven en er 300% voor te gaan. Om vervolgens te gaan kijken welke rol online communicatie hier in kan spelen.

Inspiratie voor je social media

Ik deel graag mijn kennis en ervaring om jou te inspireren. Ik vind het super leuk om samen te sparren welke sociale media jij het beste in kan zetten voor jouw bedrijf, hoe je dit kunt doen op een manier die bij jou en je doel past én hoe je dit praktisch uit kunt voeren.  Ben jij ook een enthousiaste ondernemer en zie jij in dat sociale media tegenwoordig onmisbaar zijn voor je bedrijf? Geloof je dat je er meer uit kan halen dan je nu al doet en heb je wel behoefte aan een positieve inspiratieboost waar je mee vooruit kan?

Social Media Boost

Hoe dat dan gaat? Nou in elk geval op een manier die bij jou past. Want dat vind ik belangrijk. Een een boost-sessie is altijd maatwerk, waarbij we verder bouwen op hetgeen je al weet en kan. Door het intakeformulier vooraf in te vullen, krijg ik concreet beeld van je vragen waar we in de sessie mee aan de slag gaan. Neem je notitieblok maar mee, want alle ideeën, inzichten en inspiratie die je krijgt stuitert op een gegeven moment om je oren.

Henk van Lambalgen Fotografie

“Sociale media was mij niet onbekend, sterker nog, ik deed alles! Mede door mijn dwangmatigheid ervoer ik hier door veel onrust en deed ik sommige dingen half. Daar ik wel veel ervaring had met Sociale Media was zocht ik persoonlijk advies, op maat en niet een standaard cursus. Door middel van een persoonlijke sessie van twee uur hebben we structuur aangebracht in mijn Sociale Media, gekeken waar mijn klanten zitten en een opzet gemaakt voor een goede jaarplanning. Door dit gesprek heb ik zaken kunnen laten vallen, kan ik me meer focussen op de voor mij belangrijke Sociale Media en heeft Desiree me nog meer geleerd over de kanalen die ik al gebruikte. Zeer waardevol. Ik heb meer rust en meer bereik. ”Henk van Lambalgen Photography

Zet nu de eerste stap

Ben jij ook klaar voor een boost aan inspiratie, nieuwe kennis en frisse ervaringen? Dan is de Social Media Boost wat voor jou!
Lijkt het je wat? Vul onderstaand intakeformulier in. Ik neem dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Yes, ga naar het Intakeformulier

 

 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten