breng je bedrijf the next level

Zo breng je jouw goed lopende bedrijf naar the next level

3 jaar geleden had ik een succesvol bedrijf iDeesonline. Het ging als een tierelier. Toch vond ik het tijd om eens kritisch te kijken naar wat ik allemaal aan het doen was. Ik had mijn droom immers waargemaakt. Waar wilde ik nu naar toe werken? Ik besloot om eens kritisch te kijken naar wat ik allemaal aan het doen was.

In deze blog neem ik je mee in de vragen die ik mijzelf gesteld heb en de inzichten die ze mij brachten.

Minder uitvoering, meer strategie

Ik had het poepie druk met uitvoerend werk en ontdekte dat ik meer energie kreeg van het strategische werk op gebied van (online) ondernemen en social media.

Meer mensen bedienen met online

Door de grote hoeveelheid werk dat op mij af kwam, plopte ook het idee in mij op om het in een soort van 2.0 versie aan te gaan bieden. Daarom ben ik al mijn social media trainingen gaan digitaliseren, zo kan ik er veel meer mensen mee verblijden zonder dat het mij tijd kost.

Tijd om te creëren

Ook keek ik naar hoe ik het liefste wilde leven en besloot dat ik vooral meer ‘creatietijd’ wilde hebben. Tijd waarin ik extra waarde kon gaan creëren voor mijn klanten. Tools ontwikkelen zoals een Weekplanner, Kwartaalposter en Social Media Kaarten.

Veranderende markt

Daarnaast ben ik ook gaan kijken naar de veranderingen in de markt. Om daar op in te spelen bouwde ik een online community-platform om klanten met elkaar te verbinden. Én ontwikkelde ik diverse online programma’s zoals Bouw je bedrijf rondom mijn leven.

2.0 bedrijf 

Nu staat het allemaal als een huis. Zo tof dat ik nu met de nieuwe diensten en online tools meer mensen kan inspireren. Én het zelf ook nog eens super naar mijn zin heb. Lekker ondernemers supporten waar mogelijk, om hun bedrijf naar een hoger (online) niveau te brengen.

En nu jij

Sta jij ook op een punt van: het gaat lekker….en nu dan? Stel jezelf onderstaande vragen eens:

  • Wat je écht het allerleukste vindt van wat je doet: waar heb je mee te stoppen om ruimte te maken voor datgene waar je blijer van wordt?
  • Hoe leef jij het liefste en past je huidige bedrijf met bijbehorende werkzaamheden daarbij? Zoja, dikke top. Zo nee, wat zou je anders willen zien en wat heb je daarvoor te veranderen?
  • Als je nu eens kijkt naar de markt. Wat had je doelgroep drie jaar geleden behoefte aan en waar nu? Zit hier een verschil in? En zoja: hoe kun jij hier op inspelen?
  • Online ondernemen, het is helemaal hot. Wat zou jij online aan kunnen bieden om met deze nieuwe trend mee te gaan? Wat voor online verdienmodel past bijvoorbeeld goed bij jou?

Samen knallen

Wil je graag groeien op gebied van ondernemen, social media of wil je aan de slag met online programma’s? Dit is precies waar we in het Flow-jaar Knallen met elkaar mee aan de slag gaan. Dit is een jaartraject waarin je samen met een groep (max 7) ondernemers, een jaar lang samen aan de slag gaat met de bovenstaande thema’s. Kijken waar je groeikansen liggen als ondernemer en voor je bedrijf. Volop aan de slag met social media én als je wil ook volle bak bezig met het ontwikkelen van online programma’s.

Wil jij je bedrijf upgraden naar een 2.0 of misschien al wel een 3.0 versie? Kijk dan even of dit traject iets voor jou is. Lees hier meer over het Flow-jaar Knallen.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten