Yoga Nidra Ontspannen Ondernemen

Yoga Nidra: Ontspannen Ondernemen

Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd. Of mijn vertaling. Lekker liggen onder een warme deken, luisterend naar een stem, waardoor je helemaal ontspannen wordt. En ik kan je vertellen: zo ontspannen als ik word tijdens een sessie, krijg ik niet zomaar voor elkaar op een andere manier.
 
Ik zit vaak lekker hoog in mijn energie. Ben lekker enthousiast, zit vol ideeën en voel me comfortabel bij de doe-modus. Yes, daar ga ik goed op. Maar soms ren ik mezelf daarmee voorbij. Waardoor ik eigenlijk moe ben en over mijn eigen grenzen ga. Ik vergeet gezond te eten, te wandelen ed. Ik blijf maar door gaan, op karakter.
 
Een dik jaar geleden heb ik kennis gemaakt met Yoga Nidra. Mijn zus deelde een opname die zij luisterde en ik vond het zo fijn. Toen kwam @lieses.yoga met het idee om er ook samen mee aan de slag te gaan. Opnieuw helemaal enthousiast. Sindsdien doe ik het elke dag minstens een half uur. Liefst om 12 uur, maar vaak ook voor het slapen gaan.
 
Omdat het mij zo goed deed, ben ik meer gaan lezen over Yoga Nidra. Ik dacht: als dit mij zoveel brengt, zijn er meer bezige bijtjes die hier baat bij kunnen hebben. Terugschakelen, rust in je hoofd krijgen, dieper en beter slapen, opladen en ga zo maar door. Toen ik ontdekte welke voordelen het allemaal met zich meebracht, werd ik helemaal fan.
 
Inmiddels heb ik ontdekt dat Yoga Nidra echt een grote liefde is. Hoe en wat, daar deel ik later nog wel even wat meer over. Maar in alles klopt het helemaal met wat ik doe en wat ik hier te doen heb, om het even zo te zeggen. De elementen uit de Yoga Nidra vormen de essentie in mijn onderneming en in de ondernemersacademie @ondernemenzoalsikdatwil.nl
 
Conclusie: dit is wat ik wil doorgeven. Dit is wat ik anderen gun. Hier wil ik mee verder. Als iedereen Yoga Nidra zou doen, zou de wereld veranderen. We zouden liever voor onszelf zijn en daardoor ook voor de ander. We zouden meer rust in ons hoofd hebben, minder opgefokt doen. We zouden beter weten wat we willen en onze dromen durven volgen. Wat een gevoel van vrijheid zou dat geven.
 
Afgelopen maanden twee mooie Yoga Nidra Teacher Trainingen gehad door @yogaopleiding bij de @moonyogaclub . Wat een feestje. Elke keer weer genieten om het zelf te ondergaan en wat super fijn dat ik het nu door kan geven. Dus dat is ook wat ik heel graag nu wil doen. Ik geef het je cadeau. Een gratis sessie Yoga Nidra: Ontspannen Ondernemen. Gewoon, omdat ik het je zo gun. Juist in deze tijden. En omdat ik hoop dat je ook fan wordt, het dagelijks gaat doen, kunt genieten van alle voordelen én dit vervolgens weer uitstralen naar je omgeving. 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten