Week van Desiree Boerema iDees online

WOW, wat een ondernemersdroom-week is dit!

Het is vandaag maandag en dan start ik altijd in de Social Media Community met #missiemaandag. Wat ga ik deze week voor stapjes zetten om weer wat dichter bij mijn droom te komen? Nou daar was ik over na aan het denken, keek in mijn Weekplanner en werd steeds enthousiaster. Wat heb ik een heerlijke week, wat ga ik toffe dingen doen en vooral: wat heb ik er veel zin in! Ik wil je graag aansteken met mijn enthousiasme en deel een paar highlights met je :-).

Ondernemersdroom

Oh ja…misschien handig om, voordat ik begin, even met je te delen wat mijn grote droom is. Wat mij tof lijkt is dat iedereen zijn of haar kracht inzet om anderen te inspireren en activeren. En dan vooral op werkvlak… en kom je vervolgens ook snel bij het ondernemerschap. Dat je datgene inzet waar jij heel goed in bent (geworden), wat je super leuk vindt om te doen en wat je geen energie kost maar waar je juist energie van krijgt.

Hoe fijn is het als je dat waakvlammetje, dat altijd aanwezig is, kunt aanspreken om anderen te laten groeien? Ik word hier helemaal enthousiast van. Want hier zit mijn ‘kickstart’ zoals ik dat noem. Ik word rete enthousiast als ik mensen bij dit proces kan helpen. Dat we samen achterhalen wat die ‘kickstart’ nou voor jou is. Hoe jij dit vervolgens in kan zetten om anderen verder te helpen én daar ook nog eens je inkomen mee te verdienen.

Maandag Videodag

Vandaag begin ik de week met het monteren van een promotievideo voor het Social Media Boost Weekend. Super veel zin in! Ik ben bezig met de ruwe montage en vervolgens gaat Laura Kuilder #Videozus het afmonteren en er een muziekje onderzetten. Super fijn om zo samen te kunnen werken. Als ik de beelden terug zie word ik alweer helemaal enthousiast. Zo tof om andere ondernemers te mogen inspireren, maar ook vooral om te zien hoe ze elkaar weer inspireren. De video ga ik deze week delen met een super toffe actie erbij. Stay Tuned ;-).

Dinsdag Online Programmadag

Online Yogales

Ook zo’n super leuke dag waarvan ik nu al weet dat ik ga stuiteren. Ik ga eerst met Karlijn van der Sluis #Yogahoeve om de tafel om te sparren over haar online Yoga-programma. Vorige keer hebben we de kern van haar en haar bedrijf in kaart gebracht en vanuit daaruit gaan we verder. Kijken naar de inhoud van de video’s maar ook naar het verdienmodel dat bij haar, haar bedrijf, bedrijfsdoelen en haar klanten past.

Online Tuinontwerpen

Daarna ga ik door naar Gerd van Helden #GroenstudioDeNatuurtuin om met hem een klap te geven op zijn online programma. De video’s zijn klaar, de website wordt aan gewerkt. De eerste pre-orders zijn al binnen. Nu tijd om alles online klaar te zetten in de leeromgeving. Ook super leuk om te doen! En vind het ook zo tof dat er gewoon al aanmeldingen binnen zijn terwijl hij het nog niet eens gelanceerd heeft. Leve de vindbaarheid op Google en Google Adwords. Met dank aan Margreet Uildriks #DaaromM!.

Online ondernemen

Ennnnnnnn niet onbelangrijk. Ik ga ‘s middags bezig met de lancering van mijn eigen spiksplinternieuwe online programma! Hoe wie wat waar vertel ik dus nog niet. Maar heeft ligt uiteraard in de lijn met mijn missie ;-). Via speciale kanalen heb ik dit al gelanceerd :-)….en de eerste verkocht. 1 mei gaan we van start met een super leuk programma waar ik afgelopen maanden met veel plezier aan gewerkt heb. En nu is het dan zover, ik mag los! Zo onbeschrijfelijk veel zin in. Wat gaat er veel moois gebeuren. Zowel voor mij als voor de deelnemers. Ik geniet al zo van de voorpret.

Woensdag Webinardag

Yes! Woensdag weer een webinar geven aan ondernemers of ondernemers in spé die voor hun grote ondernemersdroom willen gaan. Die voelen dat er wat borrelt…maar waarbij het stemmetje in het hoofd nog een beetje tegenwerkt. Super leuk om hun te mogen inspireren om ze erin te laten geloven dat het gewoon gaat lukken en 11 tips te geven om 100% voor de ondernemersdroom te gaan. En ik kan verklappen, het zijn er inmiddels al wat meer geworden haha. Nou goed, een webinar. Ik mag inspireren, waardoor ik anderen hopelijk (weer) in de actiestand zet om er ook voor de volle 100% voor te gaan. Wil je erbij zijn? 1. Gewoon gratis :-). Aanmelden doe je hier.

Donderdag Koffiedag

Het is alweer de derde donderdag in de maand en dan is het tijd voor Open Coffee Haren. Deze netwerkbijeenkomst organiseer ik al sinds 2014. Super leuk om te doen! Elke maand hebben we een interactief thema of een interessante presentatie. Donderdag komt Koen Konings #NordAdvocaten spreken over de nieuwe AVG Privacywet waardoor heel Ondernemend Nederland in rep en roer is. Want OHHHHHMÈEEENNN wat hebben we wel niet te regelen, organiseren en te doen. En vooral HOE?!

Vrijdag Freestyledag

Vrijdag een heerlijke freestyledag waarbij ik gewoon voel op het moment wat ik graag wil doen, waar ik aandacht aan wil besteden. Ruimte geserveerd om te laten komen wat komt. Want als ik mezelf die ruimte vaak geef komen de mooiste dingen. Heerlijk vind ik dat. Stiekem heb ik al wel wat dingetjes in mijn hoofd om mee aan de slag te gaan, maar we zien wat komt ;-).

Weekend 365-dagen

Dan als toffe afsluiting van de week een 365-weekend. Naar Utrecht om te coachen bij 365 dagen succesvol. Ook zo leuk! Twee dagen vertoeven in de jaarbeurs van Utrecht met zo’n 1600 deelnemers die investeren in persoonlijke ontwikkeling. En ik mag er zijn voor de mensen die op mijn pad komen om ze te inspireren en activeren, puur door gewoon mezelf te zijn. Wat gaat dit weer een fijne energie geven. Weet nu al dat ik maandag loop te stuiteren. Haha. Maar goed, ik heb er zin in :-).

Zo al schrijvende denk ik echt, mehn! Wat een week! Hij klinkt zo heel vol, maar het zijn allemaal leuke dingen. Ook verschillende mijlpalen bij elkaar, dat komt net zo uit. Online programma lanceren, Social Media Boost Weekend video de lucht in, Webinar geven. En alles bij elkaar. Maar het is zo leuk! Dat zorgt ervoor dat het niet vol voelt, maar dat mijn waakvlammetje volledig aangewakkerd word en dat ik volop kan gaan genieten. 

 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten