Whappbook, een fotoalbum van je leukste chats!

Whappbook, een fotoalbum van je leukste chats!

Alle Whatsappers onder onder hebben verschillende appgroepen. Uitje met vrienden of vriendinnen gepland? BAM! Er wordt een appgroep aangemaakt. Met een groep op vakantie? BAM! Weer een appgroep! Teamsporter? BAM! Ook daarvoor een groep op Whatsapp. En dan natuurlijk ook nog alle vriendengroepen, familiegroepen (met én zonder aanhang). Het houdt niet op!

Gevolg is wel dat het een behoorlijke aanslag is op het geheugen (en snelheid) van onze mobiele telefoons. Want te pas en te onpas wordt er geouwehoerd en worden er allemaal foto’s in de groep gezet. Gaat het ergens over? Vaak niet. Is het gezellig en hebben we lol? Dat wel!

Sommige van ons legen met regelmaat de chats en ruimen op zodat er ruimte vrij komt. Iemand die echt waarde hecht aan zijn chats mailt de chatgeschiedenis wel eens naar zichzelf voordat hij/zij het op Whatsapp verwijderd. Kun je het op een later moment toch eens nalezen. Maar….Whappbook biedt de oplossing! In enkele stappen kun je van je leukste, tofste, gezelligste chatgesprekken een fotoboek laten maken! Hoe tof is dat!

Natuurlijk niet voor elke chat nodig. Maar denk eens aan de appgroepen van de vakantie, weekendjes weg, voorbereidingen voor supriseparty’s. Daar worden allemaal toffe foto’s in gedeeld en slap geouwehoerd. En dan denk je…ja…wat ga ik met de foto’s doen? Ga ik ze naar mezelf mailen? Maak ik er een fotoboek van? En misschien overweeg je zelfs wel om wat kreten uit de chat er bij te zetten. Nou voor dit soort gevallen is Whappbook dus ideaal!

Zo maak je je eigen Whappbook:

  1. Ga naar de chat waarvan je een boek wilt maken en ga naar de instellingen.
  2. Selecteer Email chat en Voeg media bij.
  3. Mail de chat naar make@whappbook.com!

Whappbook fotoalbum chats

Leestips: