Weekplanner voor ondernemers: van dromen naar doen!

Weekplanner voor ondernemers: van dromen naar doen!

Als ondernemer, en bezige bij met 1001 ideeën, is het soms een uitdaging om overzicht te houden. Voordat je het weet is je hoofd een brei en doe je van alles wat en daarmee net niets. Maar als je focus in de chaos brengt, kun je pas echt stappen zetten om dichter bij jouw ondernemersdromen te komen. 

Ik ben Désirée Boerema, een kickstarter voor iedereen die zakelijk willen groeien. Ik geloof dat geen doel te ver is als je plezier hebt in wat je doet. Deze instelling heeft mij veel gebracht. Zo ben ik van MBO naar WO gegaan, van werkloos groeide ik uit tot succesvol ondernemer (iDees online) en bouwde ik vanuit niets de Ondernemersacademie #ondernemenzoalsikdatwil.

Vaak tref ik mensen die wel van alles willen, maar die zich om wat voor reden dan ook geremd voelen om er werkelijk voor de volle 100% voor te gaan. Dat is jammer. Want hoe tof is het als je al je onzekerheden en andere hobbels kan overwinnen, en prioriteit gaat geven aan wat je werkelijk wilt doen?

Zelf ben ik iemand die in mogelijkheden denkt. Bij mij is het niet de vraag of iets kan maar hoe het kan. Met mijn positiviteit en enthousiasme heb ik al veel mensen geïnspireerd en geactiveerd om vol vertrouwen op hun doel af te gaan. Er in te geloven dat niets te gek is en het besluit te nemen dat het gewoon gaat lukken.

Eerder had ik er een handje van om te vechten tegen mijn enorme gedrevenheid. Ik leerde dat het recht op je doel afgaan je heel veel brengt, maar dat het ook belangrijk is om onderweg te genieten. De denderende trein even stil te laten staan, te genieten van de stappen die ik heb gezet, er trots op te zijn én de mooie mijlpalen te vieren.

De weekplanner voor ondernemers, van dromen naar doen, heb ik ontwikkeld om jou te inspireren en activeren om van de droom-stand in de doe-stand te komen. Je droom belangrijk te maken. Te besluiten dat het je simpelweg gaat lukken. Leg de planner in het zicht zodat je steeds herinnerd wordt aan je mooie plannen én aan je besluit dat je het gewoon gaat DOEN!

Je kunt de Weekplanner nu kopen met een dikke korting. Zie het maar als een extra support om jou te motiveren om je dromen na te jagen. Je kunt de planner bestellen via de webshop en gebruik dan nu de kortingscode WKPLNNR2021 .

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *