Weekplanner voor focus, overzicht en balans

Weekplanner voor focus, overzicht en balans

Heb jij een gaaf idee, een mooi plan of een toffe grote droom? En wil je daar vol voor gaan maar mis je soms wat focus? Vind je het lastig om in beweging te komen of juist lastig om niet te hard te gaan? Dan is mijn Weekplanner – Van dromen naar doen, wat voor jou!

Ik ben Désirée Boerema, een kickstarter voor iedereen die zakelijk wil groeien. Ik geloof dat geen doel te ver is als je plezier hebt in wat je doet. Deze instelling heeft me al ver gebracht. Zo ben ik van MBO naar WO gegaan, van werkloos naar succesvol ondernemer (iDeesonline) en bouwde ik vanuit niets de Social Media Community met inmiddels meer dan 1800 leden.

Vaak tref ik mensen die wel van alles willen, maar die zich om wat voor reden dan ook geremd voelen om er werkelijk voor de volle 100% voor te gaan. Dat is jammer. Want hoe tof is het als je al je onzekerheden en andere hobbels kan overwinnen, en prioriteit gaat geven aan wat je werkelijk wilt doen?

Desiree boerema WeekplannerZelf ben ik iemand die in mogelijkheden denkt. Bij mij is het niet de vraag of iets kan maar hoe het kan. Met mijn positiviteit en enthousiasme heb ik al veel mensen geïnspireerd en geactiveerd om vol vertrouwen op hun doel af te gaan. Er in te geloven dat niets te gek is en het besluit te nemen dat het gewoon gaat lukken.

Eerder had ik er een handje van om te vechten tegen mijn enorme gedrevenheid. Ik leerde dat het recht op je doel afgaan heel veel brengt, maar dat het ook belangrijk is om onderweg te genieten. De denderde trein even stil te laten staan, te genieten van de stappen die ik heb gezet, er trots op te zijn én de mooie mijlpalen te vieren.

Deze weekplanner heb ik ontwikkeld om jou te inspireren en activeren om van de droom-stand naar de doe-stand te komen. Je droom belangrijk te maken. Te besluiten dat het je simpelweg gaat lukken. Ga je de planner bestellen? Leg hem dan in het zicht zodat je steeds herinnerd wordt aan je mooie plannen én aan je besluit dat je het gewoon gaat DOEN!

Je kunt de Weekplanner bestellen via: https://www.ideesonline.nl/product/weekplanner-dromen-naar/

Enthousiaste online groet,

Desiree Wassing-Boerema
P.s. Heel veel plezier en vergeet niet onderweg te genieten ;-).

Nieuwsgierig naar hoe anderen de Weekplanner gebruiken? 

“Ik gebruik de Weekplanner om doelen per kwartaal en maand op te stellen. Het plannen van to-do’s en daarna per dag in te delen en ik maak gebruik van de evaluatiemomenten. De planner is compleet. Je kunt er je doelen in kwijt en die vervolgens verdelen over de maanden, per week, stapje voor stapje. Plus, het opschrijven en afvinken werkt voor mij heel fijn. En wat extra notities indien nodig. De Weekplanner helpt mij om overzicht te houden Ik merk dat ik zodraa ik mijn planner niet gebruik, mijn structuur kwijt raak. Gewoon een super fijne planner! Zou hem iedereen aanraden. Ook de eerste planner die ik wel blijf gebruiken in tegenstelling tot een gewone agenda.” – Mylène Bouwman

“Ik gebruik de Weekplanner om bedrijfsdoelstellingen te plannen en daar acties aan te koppelen. Ik vind het fijn dat ik een plek heb waar ik dit gefocust doe en gemakkelijk kan schrijven en terugkijken. Hij helpt me me focus te houden en geeft rust dat het goed komt en dat ik door middel van het maken van stappen dingen ga bereiken.” – Laura Kuilder

“De planner gebruik ik voor de activiteiten van mijn bedrijf. Hij geeft overzicht en is gemakkelijk in gebruik. Ik krijg meer beeld bij wat ik nog te doen heb én wat ik al gedaan heb. Soms zie ik de planner en is dat al de reminder voor mezelf om in actie te komen.” – Cyla Manusaway

“Ik gebruik de planner voor het bijhouden van mijn to-do-list, vooral voor het opstellen van kleine doelen. Je kan alles in 1 opslag zien, dat vind ik heel fijn. Door de planner word ik gemotiveerd door het terugkijken naar wat voor doelen ik al behaald heb. Het geeft me overzicht wanneer ik even chaos in mijn hoofd heb over alles wat ik nog moet doen. Vind het ook fijn dat er geen vaste datum of week bijstaat (dat kun je zelf doen). Ik kan alles zo invullen zoals ik het prettig vindt en geeft me echt richting aan het werken aan mijn bedrijf.” – Nynke Drent

“Ik gebruik de Weekplanner en merk dat het me helpt om te bepalen wat aandacht nodig heeft of wat echt geregeld moet. Wel worden mijn lijstjes vaak nog te lang en hoe drukker ik ben hoe minder ik ermee doe. Toch kom ik er dan na een week of twee/drie weer bij terug. Juist omdat ik merk dat ik dan beter weet wat ik aan moet pakken en wat kan wachten tot een ander moment. Bij notities staat de ene keer een privé lijstje en de andere keer een bericht aan me zelf; geloof in wat je doet, geniet van je dinsdag, zorgen voor jezelf is respect hebben voor je zelf, ect” – Janneke

“Ik gebruik hem met name voor de planning van workshops, opdrachten en deadlines. Ik vind het fijn dat je doelstellingen per maand en kwartaal kunt uitzetten en dat je d.m.v. afvinklijstjes en evaluatiemomenten meer inzicht krijgt. Dat helpt mij bij het plannen en afspraken/ opdrachten overzichtelijk weer te geven. Zoals eerder aangegeven…. super handige weekplanner en super handig formaat ook met die ringband. – Annemieke

 

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *