Google Mijn bedrjf pagina

Vraag nu je Google Bedrijfsvermelding aan!

Google, we gebruiken het allemaal. Als bedrijf is het dan ook zeker een must om op de Google kaart te worden vermeld. Maar hoe doe je dat? Hierbij een stappenplan en in de vervolgblog tips voor een sterke Google bedrijfsvermelding.

  1. Ga naar Google Mijn Bedrijf en klik op “Uw bedrijf op Google” (afb 1).
  2. Vul de bedrijfsnaam in met plaatsnaam en kijk of deze op de kaart staat. In het voorbeeld gebruik ik een alternatieve bedrijfsnaam om te laten zien hoe het voor jou, als je nog geen vermelding hebt, weergegeven wordt (afb 2). Klik vervolgens op “Ik heb de naam en het adres correct opgegeven” om de vermelding aan te vragen.
  3. Vul de bedrijfsgegevens zo volledig mogelijk in en klik op “doorgaan” (afb 3).
  4. Vervolgens geef je aan in welke straal je actief bent. Lever je producten door heel Nederland? Kom je ook aan huis? Vul de gegevens ook hier zo volledig mogelijk in om je (potentiële) klanten ten dienste te zijn (afb 4).
  5. Bij het aanvragen van je vermelding wordt er automatisch een Google+ pagina aangemaakt (afb 5). Vink aan dat je bevoegd bent om het bedrijf te beheren, klik op “doorgaan” en de pagina wordt aangemaakt.
  6. Google gaat verifiëren of het bedrijf werkelijk op dit adres gevestigd is. Hiervoor heb je een code nodig. Google stuurt – na klikken op “Stuur me mijn code per post” – een kaart toe met deze code erop. Op moment dat deze binnengekomen is, kan deze op de pagina ingevoerd worden en daarmee is het adres geverifieerd (afb 6a – zie rode balk).

Google Mijn bedrjf pagina 1 Google mijn bedrijf 2 Mijn bedrijf op Google opzoeken 6 Google mijn bedrijf verifieren 7 Welkom bij Google Mijn Bedrijf Google+ Mijn bedrijf 6a Google mijn bedrijf verifieren Google+ Mijn bedrijf tips

 

 

 

 

 

 

Na stap zes kom je automatisch op je Google+pagina.  Het is van belang dat deze pagina zo volledig mogelijk ingevuld wordt om zo de vindbaarheid op Google te verbeteren.

Vervolgblog: Tips voor het optimaliseren van je Google+ Bedrijfspagina.

Vragen over dit blogbericht beantwoord ik met veel plezier. Laat uw vraag achter via het contactformulier op deze website.

iDees online | Van offline advies naar online succes
iDees Online Desiree Boerema

“Leuk dat je langskomt! Ik ben Désirée Boerema en heb passie voor organiseren, netwerken en online communicatie. Ik deel via vele sociale media informatie, nieuws en tips over het zakelijk inzetten van sociale media. “

Social Media | Advies | Plan | Opstart | Beheer | Training

linkedin rond grijs
googleplus rond grijs
pinterest rond grijs
instagram rond grijs

Over de auteur

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten