Vertrouwen op je eigen flow

Vertrouwen op je eigen flow

Vandaag zit ik op dag 3 van mijn week alleen weg. Dat blijkt elke keer weer die cruciale dag. De dag dat ik echt ga overgeven aan mijn eigen flow.

De eerste dagen zit ik vaak nog in zo’n knalmodus, heerlijk allemaal acties gedaan. Maar dan komt dat gevoel van moeheid. Ik merk heel duidelijk dat ik wat anders nodig heb.

Liefst wil ik dan tegen mezelf zeggen dat ik eerst dat dat en dat ga doen én daarna er aan toe mag geven. Maar daar gaat deze week dus niet over. Ik mag me er nu al aan overgeven.

Dus net heerlijk gedoucht inclusief koud afspoelen, muziek en wierook aan, zonnegroetjes gedaan, gemediteerd, thee en een groene smoothie erbij. Heerlijk. Straks lekker naar een terrasje met lekkere havercappuccino.

Het blijft een kunst. Lief voor jezelf zijn. Je to-do-list waarvan je van te voren weet dat je hem toch niet gaat halen, helemaal los laten. Er op te vertrouwen dat wat komt, precies heeft moeten zijn wat er zou moeten zijn.

Wat doe jij als je je moe voelt en van alles van jezelf moet?
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *