mastermind week social media

Tijd om mijn bedrijf serieus te nemen!

Zin om te knallen voor mijn bedrijf én nu eens serieus met social media aan de slag te gaan. Stappen te gaan zetten waarvan ik voel JAAAAA dit wil ik! Maar waar het op de een of andere manier niet van komt.

Door de drukte, onze dagelijkse werkzaamheden, omdat we het spannend vinden of de kennis en ervaring missen. Drempels die je tegenhouden. Tijd om ze te ´facen´ en hiermee aan de slag te gaan!

Ik ga 15 t/m 21 juli een week weg van huis en kantoor, laat de dagelijkse ‘sleur’ achter me, het huishouden en alle andere afleiding ook. Laat voor mij koken. Alles met als doel dat ik kan focussen op mijn bedrijf.

Kritisch kijk naar wat ik allemaal aan het doen ben op gebied van ondernemen en social media. Ontdekken waar ik mee wil stoppen, wat ik door wil zetten en welke nieuwe dingen ik op wil pakken.

Ook direct in de actiestand. Zodat ik ook direct de stappen zet om daar te komen. Creëren vanuit mijn flow zoals ik dat noem; voelen waar je zin in hebt en je hierdoor laten leiden. Vanuit ontspanning aan de slag.

Voel jij ook die JAAAAA het is nu tijd voor actie! Ik wil mijn bedrijf serieus nemen. Écht eens goed aan de slag met online zichtbaarheid. Én vind je het fijn om samen te doen?

Je kunt met mij mee! Zie: Mastermind-week Nederland: ondernemen & social media

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten