Social Media Flow iDees online Desiree boerema

Social Media Flow – blijf in beweging

Wil je de inzet van social media binnen je bedrijf naar een 2.0 of misschien 3.0 versie brengen? Samen komen we tot jouw social flow!

Bij offline en online netwerken gaat het om inspireren verbinden. Laat dat nou net twee grote passies van mij zijn. Ook niet gek dat ik enthousiast word van het ondernemerschap en daarbij de inzet van vele sociale media. Maar ben jij dat ook? Of is het een ondergeschoven kindje, een “moetje” en ben je – als je heel eerlijk bent – maar wat aan het aanrommelen zonder te weten waar je heen wil? Jij weet dat, maar je netwerk merkt dat ook. Oei…hoe komt dat over?

Heeft jouw bedrijf geen communicatie-afdeling of mis je een medewerker die helemaal in to social media is? Verwacht jij dat ze het maar gewoon moeten kunnen, probeer je het zelf erbij te pakken of zie je het als onbegonnen missie? Met tegenvallende resultaten tot gevolg…? Zonde, dat kan anders!

Vertrouwen stappen zettenMet de Social Media Flow haal je veel positieve ondernemers- en sociale media energie in je bedrijf én eindeloos veel inpsiratie. Met mijn eigen methodiek en de nodige tools adviseer en coach ik je bedrijf naar een hoger social media niveau. We:

✔ Onderzoeken wat bij jou en je bedrijf past
✔ Gebruiken handige tools om efficiënt te werken
✔ Zetten een strategie uit om naar concrete doelen toe te werken
✔ Leggen focus op wat echt belangrijk is
✔ Gaan samen aan de slag zodat je er zelf mee verder kan
✔ Leren van de resultaten

In dit jaar maak je de methodiek eigen zodat je in je Social Media Flow komt en dit zelf voort kan zetten.

Ben jij – en is je bedrijf – er klaar voor om naar een 2.0 versie te gaan? Dan is het tijd voor een bakkie koffie.

De Social Media Flow is mogelijk vanaf € 750,- per maand, gedurende een jaar. Je leest het goed, een jaar. Want uit ervaring weet ik dat je niet in een maand naar een 2.0 versie kan gaan. Je haalt je Social Media Adviseur voor een jaar lang in huis. We overleggen regelmatig en zetten elke maand nieuwe acties uit vanuit de strategie, evalueren ze en sturen bij waar nodig. Zie ik onderweg kansen buiten de online communicatie, dan zal je mij hier ook over horen. Bij de Social Media Flow krijg je een jaar lang toegang tot de Social Media Community t.w.v. € 839,40,-, voor 24/7 support. Blijkt je bedrijf Social Media Boost sessies te kunnen gebruiken, dan zijn deze ook inbegrepen.

Liesbeth Kerkhoven Beautysalon Hem en Haar Haren - kopie

““Zet ik alle stapjes wel goed achter elkaar? Doe ik alles wel zoals het hoort? Verwoord ik het wel goed zodat het duidelijk overkomt? Désirée heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik het kan. Ze gaf aan dat ik het eerst gewoon lekker simpel kon houden en heeft de stappen met me doorlopen zodat ik precies weet wat ik moet doen. Nu gaat het veel gemakkelijker. Ik laat meer zien wat ik aan het doen ben en wat mij bezig houdt en krijg leuke reacties van klanten. Dat is hartstikke goed.”    ”Liesbeth Kerkhoven

Tof! Leuk dat je toe wilt werken naar een Social Media Flow.

Laat je gegevens hieronder achter en ik neem even contact met je op.

 

 

Over de auteur

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten