woooohooo jaarprogramma geboren

Social Media Flow Jaarprogramma geboren

Van de droom-stand naar de doe-stand. Dat is het doel van het Social Media Flow jaarprogramma. En nu ik het zo lees heb ik het wel heel letterlijk genomen. Want ik lag net om 3 uur wakker en er gingen lampjes aan: veel inspiratie ! 1f4a1 Dus hop eruit en typen met de geit en laat die handen maar typen.

De kracht van intenties zetten

Nachtelijk feestje hier bij iDees online! Om drie uur lag ik wakker en kreeg ik een inspiratie-explosie: allemaal zinnetjes die door mijn hoofd gaan waardoor ik verhelderende inzichten kreeg. Ik heb dit eens in de zoveel tijd. Als ik terugkijk hangt het altijd samen met een intentie die ik gezet heb. Laatst besloot ik b.v. dat ik dat weekend de inleiding van mijn nieuwe weekplanner (drukproef is in de maak woohoo) af zou hebben. Op de zaterdagochtend lag ik ‘s ochtends vroeg om 4 uur wakker en voelde ik hem opborrelen. Ik stapte op en woppa hij stond als een huis.

Het komt zoals het komt

Eerder vocht ik er tegen om weer in te slapen, want ja…’s nachts hoor je te slapen . Tegenwoordig laat ik het gebeuren. Ik begin het te herkennen. Dab stap ik uit bed, maak ik een kop thee, pak mijn laptop, plof op de bank met een dekentje en daar gaat het heen. Ik werkte in een uur tijd de inhoud van mijn spiksplinternieuwe Social Media Flow Jaarprogramma uit om van de droom-stand naar de doe-stand te komen. Dat laatste heb ik wel heel letterlijk genomen haha. Zo’n 1,5 jaar geleden had ik al besloten dat zoiets er moest komen en eind vorig jaar werd de vorm ook duidelijk. Afgelopen maandag besloot ik dat ik deze week de inhoud helder zou hebben en kijk nu!

Voel, vertrouw, straal

Elk jaar neem ik een jaarthema dat centraal staat bij mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Dit jaar is dat “Voel, vertrouw, straal”. Daarmee wil ik mezelf de reminder geven om te blijven voelen wat ik graag wil en waar ik zin in heb, daar naar te handelen, er op te vertrouwen dat het dan allemaal goed komt en vervolgens te me er goed bij te voelen en dit uit te stralen. Juist niet te hard werken (daar heb ik een handje van met mijn gedrevenheid, ik beken) vanuit mijn hoofd, maar te voelen wat ik nodig heb.

Social Media Flow Jaarprogramma

Kort tipje van de sluier: het Social Media Flow Jaarprogramma is een groepstraject met maximaal 10 (startende) ondernemers die toe zijn aan the next level op gebied van ondernemen en social media. In het programma kijken we kritisch naar de kern van je bedrijf, leer je hoe je een Social Media Strategie kunt uitzetten en ontwikkel je deze voor je eigen bedrijf. Gedurende het jaar ga je handen en voeten geven aan deze strategie en scherp je aan waar nodig. Dit alles onder begeleiding van mij (kickstarter voor zakelijke groei) én in het gezelschap van 9 andere inspirerende ondernemers die net als jij ook een jaar lang prioriteit willen geven aan de zakelijke inzet van social media . Het gaat een super inspirerend en waardevol jaar worden!

WORDT BINNENKORT VERVOLGT

 

Over de auteur

1 gedachte over “Social Media Flow Jaarprogramma geboren”

  1. Pingback: Ben ik een workaholic? Wat vind jij? ⋆ iDees online

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten