samenwerkdag

Samenwerkdag: kom je ook?

Een tijdje terug had ik het er al over op mijn social media kanalen; het plannen van een samenwerkdag. Nu is het zover, de eerste datum is geprikt. Nieuwsgierig wat dit is en voor wie? Je leest het hieronder.

Een keer in de zoveel tijd plan ik een dagje met een vriendin, collega-ondernemer of iemand anders waar ik mee samenwerk. Een dagje waarop we lekker samen ergens gaan zitten en aan de slag gaan met datgene wat op de planning staat. Vaak zijn dit vooral acties voor onze eigen bedrijven. Soms wat acties voor klanten.

Elkaar inspireren

De kracht van zo’n dag is dat het eigenlijk altijd inspireert. Je kunt tussendoor even kletsen en ervaringen uitwisselen. Plus, het is ook heel fijn om soms even wat af te stemmen en kort te sparren. Je kunt elkaar op veel manieren verder helpen. Ook vind ik het altijd fijn om buiten de deur aan de slag te gaan. Alleen dat al geeft nieuwe creatieve energie.

Eerste Samenwerkdag

Als ik zoiets plaats op social media krijg ik altijd veel leuke enthousiaste reacties. Dus ik dacht, ik ga gewoon een toffe samenwerkdag organiseren met enthousiaste ondernemers die dat ook leuk vinden. Zo gezegd zo gedaan, de eerste datum is geprikt.

17 juni 2019 10.00 tot 16.00 uur (je kunt zelf langer blijven)
Bistro Heerlijk in Haren
Meenemen: je laptop, planner en wat je  maar nodig hebt.
Kosten: je eigen consumpties

Voor wie?

De Samenwerkdag is vooral bedoeld voor enthousiaste ondernemers die alleen werken en het fijn vinden om zo nu eb dan een dagje met andere ondernemers samen te werken. Leuk om nieuwe mensen te leren kennen, fijn om even op een andere plek te werken (dat inspireert) en lekker aan de slag te gaan met je eigen acties. Tussendoor natuurlijk super leuk om in de koffiepauzes te kletsen en tijdens de lekkere lunch.

Aanmelden

Aanmelden via Whatsapp: 06-43456343 (mijn nummer) 🙂

Zoals je mogelijk weet heb ik een online community: de Social Media Community. In deze community heb ik een sub-groep (onder het kopje Groepen) aangemaakt voor deze samenwerkdagen. Ik vermoed namelijk dat ik dit maandelijks ga doen.

Als je aan één of meerdere dagen wil deelnemen, het verzoek om je even aan te melden bij de groep Samenwerkdagen, dan kun je daar b.v. ook laten weten dat je komt én je even voorstellen. Kunnen we voor en na zo’n offline dag ook online met elkaar verder samenwerken en vragen bij elkaar uitzetten.

Heb je nog geen account bij de Social Media Community? Dan krijg je een gratis account en kun je alsnog aansluiten. Vul daarvoor onderstaand formulier even in.

 

Interesse in regio(‘s)

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven