samen werken aan jouw online diensten Foto Ron Eskens SOOWPICTURES iov KvK.nl

Samen werken aan jouw online diensten

Wil jij NU aan de slag om online diensten te gaan ontwikkelen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Speciaal voor deze situatie heb ik een programma op poten gezet om jou verder te helpen. Je kunt soms heel simpel je offline diensten omzetten naar online diensten, of nieuwe inkomstenstromen opstarten met een of meerdere online kanalen. Je hebt hiervoor alleen wel de nodige kennis, ervaring en creativiteit nodig. Ik heb dat in huis en deel het graag met je, zodat jij NU die stap kan gaan zetten om online te gaan.

Misschien had je het idee al dat je online diensten aan wilde gaan bieden, maar durfde je nog niet zo goed of voelde je nog geen noodzaak. Misschien heb je er nog nooit over nagedacht en komt het je nu in deze situatie opeens voor de voeten gegooid. Of misschien was je al bezig met het opzetten van een programma maar zoek je iets wat je direct in kan zetten omdat dat andere nog niet klaar is. Wat voor reden je ook hebt, wij kunnen Samen werken aan jouw online diensten.

Uitdagingen bij het ontwikkelen van jouw online diensten

In de afgelopen jaren heb ik al met veel ondernemers mogen sparren over het online ondernemerschap, maar dan in de vorm van mijn offline diensten. Vanuit deze ervaring weet ik dat de volgende vragen vaak bij ondernemers spelen:

● online diensten wil ik graag gaan ontwikkelen maar waar moet ik in vredesnaam beginnen?
● ik zou niet weten wat ik online aan zou kunnen bieden, er lijkt niets voor mijn vakgebied;
● moet ik perse video’s maken en zo ja hoe neem ik die op en wat heb ik daarvoor nodig?
● hoe kan ik een online training opzetten waarbij ik video, werkboeken en live-sessies wil combineren?
● hoe kan ik mijn online programma handig online neerzetten en via welke media?
● welk programma kan ik het beste gebruiken om spraakberichten op te nemen?
● welke online verdienmodellen zijn er, kan ik toepassen en hoe maak ik hierin een keuze?
● hoe kan ik online nog meer waarde bieden aan mijn klanten?
● hoe kan ik een klein online programma opzetten voor passief inkomen?
● vakgenoten bieden soortgelijke online producten aan, hoe kan ik me onderscheiden?
● ik wil online wat doen, hoe pak ik dat aan hoe weten ze me te vinden?
● waar kan ik het beste een community-groep starten om mijn klanten bij elkaar te brengen?

De grootste drempels zitten vaak in het gebrek aan kennis en tijd. Als je online diensten wil ontwikkelen is het wel fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn, om dit af te stemmen wat het beste bij jou en je bedrijf past en daarna aan de slag te gaan. Het scheelt een hoop tijd en energie als je je laat inspireren door iemand die meer kennis en ervaring heeft op gebied van online ondernemen dan jij.

Samen werken aan jouw online diensten

Dit nieuwe programma wordt georganiseerd via Facebook, in de spiksplinternieuwe Facebook-groep: Samen werken aan jouw online diensten (die naam zag je niet aankomen he 😉 )  Oké leuk, en dan? Wat krijg je daar van mij?

● videolessen: stap voor stap je online dienst ontwikkelen;
● voorbeeldprogramma’s van andere ondernemers om je te inspireren.
● 9 Q&A’s voor al je uitdagingen in het ontwikkelen van je online diensten;
● Online Inspiratiesessie > Je online diensten lanceren en verkopen;
● 24/7 support voor al je vragen over het ontwikkelen van je online diensten;
● 6 maanden toegang tot de Facebook-groep en alle support die daar bij hoort.

Jij doet het en ik spar met je waar nodig. Ook deel ik graag mijn tips en tricks om je verder te helpen. Handig om te weten: alle video’s blijven online beschikbaar. De lessen kun je in eigen tempo volgen en als je ergens niet live bij kan zijn, kun je het later bekijken. Als je uitvoerende hulp nodig hebt dan kan ik je eventueel in contact brengen met fijne ondernemers uit mijn netwerk. Denk b.v. aan het ontwerpen van een e-book, het ontwikkelen van eigen online platform of het schrijven van webteksten.

Online diensten ontwikkelen: het kan zo simpel zijn

Veel mensen denken vaak dat het heel ingewikkeld is om een online dienst te ontwikkelen maar dat hoeft helemaal niet. Het is maar net hoe ingewikkeld je het jezelf wil maken. Zo kun je al een e-book maken en die gaan verkopen. Of een Skypesessie plannen met klanten. Het belangrijkste hierbij vind ik dat je goed blijft kijken naar wat bij jou en je bedrijf past. Als je daar steeds op afstemt, maak je een uniek product én ook iets waar je echt heel blij van wordt. Daarnaast trek je zo ook nog eens klanten aan die echt bij jou passen. Want onze klanten lijken toch vaak in bepaalde zin op ons.

En ja, ik geloof dat er voor elk vakgebied online diensten te creëren zijn. Voel je dat het nu tijd is om die stap te zetten? Online diensten te gaan ontwikkelen ook al vind je het misschien spannend en heb je geen idee waar je aan begint. Ik help je graag die drempel over en support je onderweg waar mogelijk. Let’s do this together!

Prijs

Ik heb lang zitten nadenken over de prijs voor dit programma. Ik ga ontzettend veel geven en dat wil ik ook. Ik weet dat ik daarmee heel veel waarde kan creëren voor andere ondernemers en dat is juist wat iedereen nu even nodig heeft. Aan de andere kant wil ik dit programma heel graag voor veel ondernemers toegankelijk maken, juist in deze tijd waar voor velen het inkomen weg valt. Daarom heb ik besloten om dit aan te bieden voor maar €700,-. Daarvoor krijg je alles wat hierboven staat, voor 6 maanden lang.

Aanmelden

Wil je meedoen? Super leuk! Dit programma start direct na aanmelding, ideaal!  Kun je direct los gaan als jij er aan toe bent. Aanmelden kan heel simpel in de volgende drie stappen:

Stap 1: Ga naar de Webshop, voeg Samen werken aan jouw online diensten toe aan je winkelmand en betaal
Stap 2: Meld je even aan bij de Facebook-groep Samen werken aan jouw online diensten (dan weet ik zeker dat ik niet de verkeerde toegang geef 😉 )
Stap 3: Als je betaling binnen is, krijg je toegang tot de Facebook -groep en kun je knallen!

Yes leuk! Ik doe mee!

 

Ervaringen van andere ondernemers

Het bovenstaande programma is natuurlijk hartstikke nieuw, dus kan nog niet echt delen wat de deelnemers daar van vinden 😉 . Maar om je een beetje beeld te geven bij, heb ik hieronder een aantal reacties n.a.v. mijn evenement waarbij een van de hoofdthema’s ‘online diensten ontwikkelen’ was.

● Ik ben verrast door de oneindige mogelijkheden wat je in kan zetten! Het heeft mijn smalle blik op de online mogelijkheden verbreed.
● Leuk idee om online dingen te ontwikkelen en (gratis) aan te bieden. Had ik zelf niet bedacht dat ik dat als wandelcoach kon doen.
● Je hebt mij geïnspireerd om ook te kijken naar een online programma! Ik wilde al een online dienst maken, maar ik was erg onzeker en ik wist eigenlijk niet zo goed hoe. Door jouw tips heb ik nu concrete ideeën.
● Het kan eigenlijk heel simpel zijn, het is niet altijd zo ingewikkeld. Maar gewoon een kwestie van doen. 🙂
● Ik ben verrast over het feit dat ik van mijn offline traject een combinatietraject kan maken tussen offline en online. Én zelfs helemaal online kan gaan.
● Er zijn zeker wel mogelijkheden binnen mijn branche om online te verkopen. Fijn dat ik dat nu weet.
● Ik vond de uitleg over online programma’s erg interessant. Ook fijn om te weten dat ik niet als enige bang ben om dingen verkeerd te doen.
● Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.
● De tips van het maken van een online programma vond ik top.

Wil je nog meer over mij en mijn achtergrond weten?Kijk op deze pagina. Of ga naar mijn LinkedIn-profiel voor meer reviews. 🙂 

[Foto: Ron Eskens, SOOWPICTURES, i.o.p. Kamer van Koophandel]

Over de auteur

2 gedachten over “Samen werken aan jouw online diensten”

  1. Pingback: Nieuw! Ondernemersacademie Ondernemen zoals ik dat wil ⋆ iDees online

  2. Pingback: Bouw je bedrijf rondom jouw leven ⋆ iDees online

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten