Op Haren FM: Desiree Boerema is bezige bij

Op Haren FM: Desiree Boerema is bezige bij

Vorige week werd ik benaderd door Haren FM. Het lokale radiostation van, je raadt het nooit ;-)…. Haren. Kevin van der Laan nodigde mij uit om langs te komen in de studio, om het te hebben over de ontwikkelingen van Open Coffee Haren en iDees online.

Aangezien beide kids van mijn zus de hele dag bij ons waren, kon ik niet naar de studio komen. Maar werd het een telefonisch interview. Net zo makkelijk, leuk en gezellig. We hebben het o.a. gehad over Open Coffee Haren en het nieuwe Social Media Flow jaartraject dat ik binnenkort vanuit iDees online ga lanceren. Leuk leuk! Zo’n zin in! Nieuwsgierig naar het fragment? Luister het hieronder terug.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *