Desiree Brink Funerair spreker

Online uitstraling bij jouw persoonlijkheid en bedrijf

Desiree Brink is funerair spreker; ze spreekt op uitvaarten. Hoewel ze zelf graag liever op de achtergrond blijft, heeft ze toch de stap genomen om online te gaan. Haar nieuwe website www.desireebrink.nl staat sinds kort online.

Desiree Brink aan het woord.

Wil ik wel online?

Ik twijfelde over het online gaan met mijn bedrijf. Ik met foto en al op het wereld wijde web. Toen moest even de knop om. Raar, want in mijn werk vraag ik vaak meteen naar een foto van de overledene, om al een eerste beeld te krijgen. Daarnaast weten uitvaartverzorgers mij te vinden. Maar ik merkte dat dit voor anderen toch veel lastiger was. Regelmatig kreeg ik de vraag waarom ik geen website had. Mensen weten graag wie je bent en dan is het handig om via Google met een website vindbaar te zijn. Vanuit mijn vak ben ik gewend om me op de ander te focussen, dat maakte het voor mij lastig om mezelf zo op de voorgrond te zetten. Gelukkig ontmoette ik Désirée van iDees online bij Ondernemend Haren. Ze is open en toegankelijk, ik voelde direct een klik.

Tijd voor actie

In de samenwerking vond ik de korte lijnen heel fijn. Désirée koppelde snel terug, er zit niemand tussen. Ik moest echt even over een drempel heen geholpen worden. Doordat Désirée via WhatsApp even tussen de werkzaamheden door wat vragen stelde, word je meegetrokken om actief aan de slag te gaan. Onder meer met het aanleveren van tekst en dan goed letten op  wat van wezenlijk belang is om te vermelden. De acties werden opgedeeld in behapbare stukjes en ik kreeg tussendoor tips. Désirée trok mij uit mijn comfortzone, dat is echt haar kracht.

Mijn website gelanceerd

Het resultaat is mijn website www.desireebrink.nl. Désirée heeft heel goed opgepakt wat ik uit wilde stralen. De sfeer die ik in mijn hoofd had, wilde ik terug laten komen op mijn website. Toen ik de website voor het eerst zag, had ik echt een WAUW-moment. Het is een website die binnenkomt en dat voelt goed. Ik zag er tegenop om online te gaan, terwijl ik daar nu gewoon zin in heb. Désirée voelde heel goed aan wat ik wilde en kan goed luisteren. Wat ik van de website vind? In één woord: SUPER. De foto’s, de opbouw, de kleuren. Als ik er naar kijk dan herken ik mezelf erin. Dat vind ik heel knap én heel belangrijk. Daar staat wie ik ben.

Vind je het spannend om online te gaan, wil je graag een website waar jouw boodschap en persoonlijkheid goed naar voren komt op een manier die bij jou past? Dan zou ik iDees online echt aanbevelen.

 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven