Ondernemersdagboek iDees online

Ondernemersdagboek: dromen, doen en doorgaan!

Super spannend! Ben bezig met het ontwikkelen van een ondernemersdagboek. Zo tof! Het eerste deel heb ik nu zelf getest en werkt voor mij goed. Maar werkt hij ook voor anderen ondernemers (in spé) met een mooie ondernemersdroom? That’s the question!

Als je start met ondernemen of misschien als je al even bezig bent, heb je soms van die momenten dat je het minder ziet zitten om door te gaan. Terwijl het diep van binnen écht is wat je wil. Misschien sta je daar door wel op met een rotgevoel of ga je naar bed met zorgen. Heel logisch want als ondernemer heb je soms spannende tijden. Voor de een is het onzekerheid of het wel gaat lukken, de ander twijfelt heel erg over zichzelf en voor de volgende zit het meer op financieel vlak.

Ik kan je zeggen, ook ik herken dit gevoel. Ik spreek uit ervaring. Toen ik startte met iDees online begin 2013 heb ik dit helemaal niet ervaren. Maar in de switch naar mijn 2.0 bedrijf wél. Daar kan ik van balen, maar ik zie het als positiefs: ik weet wat mijn klanten voelen. Aangezien ik het type ben van dromen, doen én doorgaan ben ik nu bijna waar ik wil staan. Ik heb gekeken wat mij geholpen heeft om de juiste mindset te houden, zodat ik er voor bleef durven gaan. Als je doet wat je echt wil, heb je soms gewoon door te zetten.

Maar hoe zorg je er nou voor dat je voor je ondernemersdroom blijft gaan?

Er zijn veel manieren om hier invloed op uit te oefenen. Dit ondernemersdagboek helpt je om elke ochtend op te staan met 5 vragen om helder te krijgen wat je te doen hebt en zin in de dag te krijgen. Én elke avond 5 vragen om stil te staan bij wat er al is en wat je gedaan hebt. Achter de vragen zit allemaal theorie over waarom het goed is om hier bij stil te staan. Voor nu ga ik daar even niet op in. Dat komt straks in het ondernemersdagboek dat ik ga uitbrengen. Weet in elk geval dat ik er over nagedacht en de vragen met zorg uitgekozen heb.

Heb de vragen zelf afgelopen tijd getest en voor mij werken ze heel goed. Dus ik ben heel benieuwd hoe dit voor jou is. Daarom wil ik je uitnodigen om aan de pilot mee te doen. Daarvoor vraag ik je vooraf een aantal vragen te beantwoorden en tussendoor zal ik af en toe een mail sturen om te kijken hoe het met je gaat en hoe het dagboek je bevalt. Als je tips hebt hoor ik het graag, kom je ergens niet uit of werkt iets niet zo goed, hoor ik het ook graag. heeft iets heel goed voor je gewerkt en/of word je er blij van. Deel het dan ook alsjeblieft met mij. Ben je zo enthousiast dat je het op social media wil delen? Tag mij dan even met @iDeesonline #vindikleuk.

Liefs,
Desiree

Meld je via onderstaande formulier aan:

* indicates requiredPrivacyverklaring *


Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten