Ondernemersboost

Ondernemersboost

Wil jij een boost als (startende) ondernemer zodat je écht gaat doen waar je het aller vrolijkst van wordt? Hoppa, laat die inzichten maar komen!

Ondernemen, ik hou ervan. Als ik iemand zie die niet blij is in zijn of haar werk, dan begint het bij mij te kriebelen. Ik geloof namelijk dat iedereen datgene kan doen wat hij of zij het allerliefste doet, in een vorm wat bij hem of haar past om daar vervolgens ook nog prima een boterham mee te verdienen. Ondernemen zit in mijn bloed. Groot dromen doe ik heel graag. Er 100% voor gaan en elke dag een kleine stap te zetten.

Overweeg jij voor jezelf te starten maar heb je geen idee wat je zou kunnen doen? Sta je al in de startblokken, heb je al aardig helder wat je wil doen maar kun je nog wel wat inspiratie gebruiken voor je diensten, producten of verdienmodel? Of ben je al een paar jaar ondernemer en wil je eens met een frisse blik naar je bedrijf kijken? Dan is de ondernemersboost wat voor jou! Tijdens de Ondernemersboost komen we tot de kern van jouw bedrijf. Je krijgt inzicht in de x-factor van jouw bedrijf, ontdekt waar je naar toe wil werken en komt erachter hoe je hier een verdienmodel aan kan plakken.

Ben jij klaar voor een ondernemersboost? Pak de agenda en prik een datum.

Een Ondernemersboost wordt aangeboden in de vorm van een één op één VIP-sessie of groepsdag Masterclass (her)start je eigen bedrijf. Beide hebben zo hun eigen voordelen.Wat paste het beste bij jouw en je situatie?

1. VIP Ondernemersboost

Deze boostsessie duurt 2 tot 2,5 uur. Als het mooi weer is kunnen we tussendoor een rondje wandelen om de creatieve gedachtes even te onderbreken, de ogen even van het scherm of whiteboard te halen en wat frisse lucht op te snuiven. Bij een boost-sessie krijg je een half jaar lang toegang tot de Social Media Community t.w.v. € 419,70, waar je al je ondernemers én social media vragen kunt stellen die zes maand op je pad komen. Ook kun je hier sparren met andere (startende) ondernemers. Super inspireren. Na dat half jaar wordt dit automatisch omgezet naar een lidmaatschap en betaal je € 29,50 per maand (i.p.v. € 69,95), welke maandelijks opzegbaar is. Kijk op www.socialmediacommunity.nl voor meer informatie en ervaringen van andere ondernemers.

Social Media Boost Prijs
2-2,5 uur durende één op één sessie € 450,00
Weekplanner – Van dromen naar doen €   27,95
 6 maanden Social Media Community € 419,70
€ 847,45
€ 449,00

2. Masterclass (her) Start je eigen bedrijf

Deze dag is van 09.00 tot 16.30 uur, met maximaal 6 deelnemers. Locatie Onnen (Groningen). Tijdens deze dag gaan we aan de slag om meer inzicht te krijgen in jouw drijfveren in het ondernemerschap. Je krijgt scherper waar je goed in bent, wat je het liefste doet, met wie je het liefste werkt en hoe je ideale werkdag eruit zou zien. Zodat je hierbij diensten kunt ontwikkelen en je boterham kunt verdienen met iets wat jij het liefste doet.

Bij de boostdag krijg je een half jaar lang toegang tot de Social Media Community t.w.v. € 419,70, waar je al je ondernemers- en social media vragen kunt stellen die zes maand op je pad komen. Ook kun je hier sparren met andere (startende) ondernemers. Super inspireren.  Na dat half jaar wordt dit automatisch omgezet naar een lidmaatschap en betaal je € 29,50 per maand (i.p.v. € 69,95), welke maandelijks opzegbaar is. Kijk op www.socialmediacommunity.nl voor meer informatie en ervaringen van andere ondernemers.

Social Media Boost Prijs
Cursusdag € 300,00
Weekplanner – Van dromen naar doen €   27,50
 6 maanden Social Media Community € 419,70
€ 747,65
€ 295,00

3. Vervolgtraject

Na veler verzoek is het ook mogelijk om een vervolgtraject erbij te nemen. Samen maken we de kickstart, maar jij gaat het wel zelf doen. Dat betekent dat je zelf stappen te zetten hebt en dan kan het maar zo zijn dat je op een onbewaakt kruispunt uitkomt waarvan je niet zo goed weet welke kant je het beste op kan gaan. Ik ga je dat niet vertellen ;-), maar kan je wel helpen om meer helderheid te krijgen in hoe je het aan kan pakken en te onderzoeken welke weg het beste bij je past. Samen sparren we en ik spui ideeën. Zodat jij na een coachcall weer helemaal in de actiestand staat en weet wat je te doen staat.

Het vervolgtraject bestaat uit 6 coachcalls van ongeveer 45 minuten. De meeste mensen vinden het fijn om zo elke maand een belletje te doen. Dan duurt het vervolgtraject 6 maanden. Maar misschien wil jij juist wel in drie maanden knallen, dat kan ook. Dan wordt het een intensiever traject en is het eerder afgelopen. Dus gewoon aan de bel trekken als jij het er aan toe hebt. Of juist plannen zodat je weet dat je in actie blijft. Door te bellen kom je gemakkelijker tot de kern. Vaak ga ik zelf ondertussen wandelen zodat de energie lekker gaat stromen. Buitenlucht en bewegen geeft bij mij altijd een fijne denk-dimensie. Misschien voor jou ook een tip om te doen.

Kosten van dit vervolgtraject: €600,-

 

 

 

 “Het idee lag er om zelf een bedrijf te gaan starten, maar twijfelde wel of het ondernemerschap wat voor mij zou zijn. Door de boostdag heb weet ik beter hoe ik mijn talenten en passies in kan zetten. Ik heb meer duidelijkheid over mijn doelgroep en hoe ik mijn doelgroep kan bereiken. Ook weet ik nu welke stappen ik komende tijd kan gaan zetten. Ik heb meer vertrouwen in het ondernemerschap en kijk er naar uit om naar de kvk te gaan en werkelijk de stap te gaan zetten.  ”Nynke Drent

 

Tof! Leuk dat je een boostsessie wil plannen. 

Ben jij eruit welke vorm het beste bij je past? Kijk bij Masterclass (her)start je eigen bedrijf voor meer informatie én om te kijken wanneer de eerst volgende Boost-dag gepland staat. Ga je voor een VIP sessie? Bel me dan even (06-43456343) voor het maken van een afspraak. Heb je geen idee? Neem gerust even contact met me op, dan kijk ik even met je mee.

Laat je gegevens hieronder achter en ik neem even contact met je op.

 

 

One Comment
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *