Ondernemer en hou je Schiermonnikoog?

Ondernemer en hou je Schiermonnikoog?

Ben je ONDERNEMER en hou je van SCHIERMONNIKOOG? Lees dan vooral verder.

Heb namelijk spontane en tof idee al zeg ik het zelf: ik heb heel veel zin om lekker een week naar Schier te gaan. Ik hou er van. Lekker over het strand wandelen of door de duinen. Lekker ergens een bakkie koffie of muntthee doen of ergens gaan lunchen.

Toen dacht ik: hoe gaaf zou het zijn als ik dit met 4 andere enthousiaste ondernemers zou doen? Ondernemers die ook zo blij van Schier worden én zin hebben om lekker een week er tussen uit te gaan.

Enerzijds om lekker uit te waaien op het strand. Anderzijds om lekker met je bedrijf en je social media bezig te gaan. Stel je voor hoeveel je in zo’n week kan doen. Je trekt je bedrijf naar een hoger niveau en komt in een fijne ondernemersflow.

Lijkt me super gaaf om zo een week met elkaar weg te gaan en jullie te supporten waar mogelijk. Met elkaar te sparren en lekker praktisch aan de slag te gaan. Met elkaar stappen zetten.

Heb net in mijn agenda gekeken en het zou dan van 18 t/m 23 januari zijn. Lijkt het je tof om mee te gaan? Laat het me dan binnen enkele dagen weten. Dan bevestig ik de locatie 🙂 .

Kijk voor meer informatie op:

https://www.ideesonline.nl/mastermind-nederland-ondernemen-social-media

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *