ondernemen zoals ik dat wil

Ondernemen zoals ik dat wil = Ondernemen zoals jij dat wil?

Wil jij iets doen wat ik ook doe of gedaan heb? Ik deel graag met je hoe ik het heb aangepakt, zodat jij daar je vorodeel mee kunt doen. Ja, je leest het goed.

Ik heb allemaal toffe dingen gedaan en doen nog steeds gave dingen op gebied van ondernemen, social media, online programma’s, netwerken en het ontwikkelen van toffe producten die dit ondersteunen.

Met enige regelmaat hoor ik mensen zeggen: dat wat jij doet of gedaan hebt, dat wil ik ook! De ene wil ook toffe reizen organiseren, de ander wil ook social media zakelijk inzetten en weer een ander wil dolgraag een eigen planner ontwikkelen of online programma.

Nu kun je het allemaal zelf uit gaan zoeken. Werkt prima. Het kost alleen ontzettend veel tijd om het wiel opnieuw uit te vinden, te testen, bij te sturen en ga zo maar door. Dus laten we elkaar verder gaan helpen.

In het Flow-jaar zit alles wat je nodig hebt. Alle ‘vaste’ thema’s die we doornemen, zijn voor elke ondernemer interessant. Daarnaast is er veel ruimte om je vraagstukken aan de groep voor te leggen of 1 op 1 met mij door te nemen.

Lekker geïnspireerd worden, samenwerken, afkijken en leren van mijn ‘fouten’ zodat jij die niet hoeft te maken.

Kijk voor meer info op: https://www.ideesonline.nl/flow-jaar-knallen/

 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten