Kaartje Ondernemen zoals ik dat wil

Note to self: Dit jaar onderneem ik zoals ik dat wil

Met kerst stuurt iedereen massaal kaarten naar elkaar. Veel bedrijven doen er ook aan mee. Harstikke leuk natuurlijk om je klanten fijne feestdagen en een goede jaarwisseling te wensen. Als iedereen iets al doet haak ik vaak af. Dat ging al zo op school waar die kleine rugtasjes in waren of bv die schoenen met enorm dikke zolen. Als iedereen het al doet, vind ik het niet meer leuk.

Ik hou er van om dingen op mijn eigen manier te doen.

Toen werd ik misschien eerder als buitenbeentje gezien. Ik viel op omdat ik niet meedeed. En misschien vonden ze daar ook wat van. Maar nu is het een kracht. Want hey, in de zee van vele ondernemers, is het toch best fijn om op te vallen? Waar veel bedrijven kant en klaar geschreven kaartjes versturen, schrijf ik ze old skool met de hand. Juist dan krijgt het voor mij betekenis. Het ouderwetse kaartjesgevoel waarop een persoonlijk berichtje staat. Dat vind ik belangrijk.

Deze winter doe ik het nog een slagje anders. Want met kerst worden we allemaal overladen met die kaarten. Daarom stuur ik een nieuwjaarskaart met een nieuwjaarswens erop. Mét een bewaarelement. Op dat kaartje staat de zin “Note to self- Dit jaar onderneem ik zoals ik dat wil”. Een kaartje dat je als reminder ergens neer kunt zetten om (ook in) 2022 écht te gaan ondernemen zoals jij dat wil. Het te doen op de manier waar jij bij van wordt.

Een manier van ondernemen die misschien in eerste instantie wat egoïstisch doet overkomen maar juist het tegengestelde is. Want als je dicht bij jezelf blijft, benut je jouw pure potentie waarvoor je hier bent en daar kun je de meeste impact mee maken.

Mocht je nog geen kaartje van mij ontvangen hebben? Het kan zomaar zijn dat ‘ie onderweg is, want ik doe vandaag de laatste vijf pretpakketjes op de post. Ja, duurt wat langer als je het met aandacht en met de hand schrijft. 😉

Of misschien mis ik jou nog op mijn lijstje. Lijkt het je leuk om dit kaartje van mij te ontvangen? Deel je adresgegevens even met me en ik ‘klim voor jou in de pen’ zoals ze dat vroeg altijd zo mooi zeiden.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten