Mastermind-week knallen

Mastermind-week knallen

Elk kwartaal ga ik zelf alleen een week weg en ik heb gemerkt dat dit me zoveel brengt. Als ik weg ben hoef ik met niemand rekening te houden en kan me daardoor volop focussen op mijn bedrijf. Ik voel meer ruimte om tot mezelf te komen, kom daardoor in een fijne flow en daardoor ontstaan de beste ideeën. Ook ga ik altijd direct aan de slag zodat ik echt een groeispurt kan maken in één week tijd. Dat voelt heerlijk. Die groeispurt gun ik jou ook!

Dit doen wij ondernemers

Veel van ons ondernemers werken veel alleen. Anderen hebben ook geen mensen om zich heen die ondernemen. Of geen mensen waar ze zich aan op kunnen trekken. Je bent misschien wel drukker bezig met werken in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf. Je hebt veel plannen maar het komt er niet van omdat je er geen tijd voor maakt. Misschien vind je het wel spannend om die ene stap nu echt te gaan zetten of weet je gewoon niet zo goed waar je moet beginnen. Dit kan zijn op gebied van ondernemen, social media of online ondernemen.

100% voor je bedrijf gaan

Maar eigenlijk heb je hele goede plannen voor je bedrijf. Kun je wel wat nieuwe inspiratie gebruiken. Wil jij je heel graag omringen met andere leukerds zoals jij. Je bent enthousiast om er vol voor te gaan en wil het nu ook belangrijk maken. Je wilt stappen gaan zetten. Investeren in je bedrijf. Omdat je geloofd dat je een stap te zetten hebt. Je wil de kansen die je ziet serieus gaan onderzoeken of nu gaan aanpakken. Ontdekken waar de groeikansen liggen voor je bedrijf, tot een 2.0 versie van je bedrijf komen, leren hoe social media hier een rol in kan spelen, hoe je klanten kan trekken met social media en/of hoe je misschien in kan spelen op de nieuwe wereld van online programma’s. Het kunnen allemaal redenen zijn om mee te willen.

Mastermind: investeren in je bedrijf

Tijdens deze week gaan we een aantal stappen zodat jij kan groeien als ondernemer, met je bedrijf, op gebied van social media en/of online ondernemen. Aan het begin van de week kijken we naar:

Desiree boerema Weekplanner

– hoe jouw ondernemersdroom eruit ziet;
– welke korte & lange termijndoelen daarbij passen;
– wat er in de weg staat;
– hoe je de hobbels kan tackelen;
– welke stappen je kunt zetten;
– hoe je het praktisch kan doen;
– wie jou daar bij kunnen helpen;
– wat je direct al kan doen.

Hierdoor krijg je direct goed beeld van elkaar en van elkaars bedrijven én we creëren overzicht en focus. Tijdens de rest van de week gaan we aan de slag met de verschillende thema’s die uit de eerste sessie naar voren zijn gekomen, zowel op strategisch als praktisch gebied. Ook is het mogelijk om zelf input te leveren als je dat wil. We kunnen met elkaar kijken wat we van elkaar kunnen en willen leren om elkaar zo verder te laten groeien.

Er zal uitgebreid de ruimte zijn om alleen of samen aan de slag te gaan zodat je elke dag stappen zet en aan het eind van de week een reuzensprong gedaan hebt. Op de laatste dag gaan we o.a. kijken hoe e.e.a. ook ‘thuis’ geïmplementeerd kan worden zodat je lekker in beweging blijft en stappen blijft zetten om dichter bij jouw langetermijndoel te komen.

Mastermind programma

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen: voorafgaand aan de week, de week zelf en daarna. Zie hieronder:

– coachcall voorafgaand aan de Mastermind;
– groepssessies tijdens de Mastermind;
– één op één sessie tijdens de Mastermind;
– ruimte praktisch aan de slag te gaan;
– online social media trainingen;
– toegang tot heel veel social media tips en tricks;
– coachcall na afloop van de Mastermind;
– live terugkomdag.

Iedereen krijgt een account bij de Social Media Community en daar zal ook een besloten groep zijn waar we met elkaar samenkomen. Hier kunnen we vooraf al contact leggen én nadien ook elkaar op de hoogte kunnen brengen van de stappen die we gezet hebben. Zo kun je elkaar ook na de Mastermind blijven volgen, supporten en inspireren. Ook heb je hiermee een soort van stok achter de deur om in beweging te blijven.

Social Media Community

In de Social Media Community krijg je toegang tot alle online trainingen zoals Facebook Opstart, Instagram Actief zijn en Mailchimp. Daarnaast kun je al je vragen daar stellen die bij de uitvoer op je pad komen zodat je niet eindeloos hoeft te Googlen en uitzoeken. Ook vind je er heel veel tips en tricks over handige functies zodat je de ontwikkelingen een beetje kan volgen en getriggerd wordt om nieuwe dingen te proberen. Daarnaast is er een mogelijkheid om samen te werken met studenten uit het communicatie-, marketing- en multimediavakgebied. Ook vind je er veel andere enthousiaste ondernemers.

Dagprogramma

Het uitgangspunt is om elke ochtend een groepssessie te doen. Bijvoorbeeld van 09.00 tot 12.00. De concrete invulling bepalen we samen. Ik heb de nodige ideeën klaar liggen en we kijken ter plekke waar behoefte aan is. We lunchen samen om vervolgens om 13.00 uur praktisch aan de slag te gaan. Dat kan alleen, dat kan samen of met mij. Ook dat hangt af van wat jij nodig hebt om verder te komen. Handig om te weten: je kunt bijvoorbeeld  dan ook de online trainingen gaan volgen die in de community staan.

Elke deelnemer krijgt een één op één sessie met mij van een uur. Deze kun je inzetten op een moment dat jij hem het beste kan gebruiken. Dit kan zijn om even wat dieper in te gaan op een onderwerp, of heel praktische uitleg over bepaalde zaken. Jouw keus. Ook is er ruimte voor eigen inbreng. Heb jij iets waar jij de groep mee kan inspireren of verder kan helpen en is er behoefte aan, dan kunnen we daar wat mee doen. Zo kunnen we van elkaar leren.

Met deze globale indeling blijft er voldoende ruimte om ook lekker (samen) te ontspannen in de vorm van wandelen, yoga, hardlopen en noem maar op. Zelf vind ik het fijn om b.v. ‘s ochtends te mediteren en wat yoga te doen en tussendoor lekker even een frisse neus te halen om het hoofd wat leeg te krijgen. Belangrijk is: doe wat voor jou goed voelt en wat jij nodig hebt om er het optimale uit te halen.

Investering 

Ben jij een enthousiaste ondernemer en roept alles in jou: jaaaa dit wil ik?! Dan is het goed om te weten wat je investering is voor deze week en wat je daarvoor krijgt. De investering is €2100,- exclusief b.t.w. Dit bevat:

– Verblijf van 13 t/m 18 maart in Spanje;
– Maaltijden: ontbijt, lunch en diner (kan ook glutenvrij, koemelkvrij en vegetarisch)
– Complete Mastermind programma (zie hierboven);
– Tergukomdag en coachcalls.

We gaan maximaal met een groep van 6 deelnemers die kant op. In totaal zullen we met 8 personen zijn; naast mijzelf zal ook mijn partner Jeroen Wassing mee gaan. Hij zal er zijn in de rol van gastheer en o.a. de maaltijden verzorgen. Hoeven wij ons daar ook niet druk om te maken ;-).

Extra optie: wil je graag een eigen kamer? Dat kan tegen een meerprijs van 75 euro. 

Aanmelden

Ben jij er nu al uit dat je mee wil? Bel me dan z.s.m. om dit aan te geven. Dan kijken we of het aansluit. Zoals aangegeven zijn er maar zes plekken beschikbaar en vol is vol. Heb je vragen over deze Mastermind en/of wil je even wat overleggen. Neem dan ook gerust even contact met me op. Mag ook gewoon in het weekend  :-).

2 Comments
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *