Maak jouw ondernemersplannen voor het komende half jaar

Maak jouw ondernemersplannen voor het komende half jaar

De tijd vliegt. Het is alweer bijna juli. Lekker cliché maar waar. Betekent ook dat het tijd is om even weer terug te blikken naar je jaarplannen, te kijken waar je nu staat en waar je je komend half jaar op wil richten. Tijd voor een Online Workshop waarin we dit samen in kaart gaan brengen. Doe je mee? 

Eind vorig jaar heb ik een Online workshop Maak je ondernemersplannen voor 2019 gegeven. Veel enthousiaste deelnemers en enthousiaste reacties achteraf. We vergeten namelijk vaak om even stil te staan bij wat we allemaal aan het doen zijn. En voor we het weten dwalen we af van het pad die we eigenlijk wilde bewandelen. Leuke opdracht daar, nieuw idee daar.

Ondernemersplannen aanscherpen

Tijd om er weer wat focus in te brengen. Dus dacht, ik ga een toffe Online Workshop organiseren waarin:

– ik mijn tips geef om focus te behouden en terug te krijgen;
– we samen succesjes van afgelopen half jaar gaan vieren;
– we gaan kijken waar we nu staat;
– plannen uitzetten om daar te komen waar je graag heen wil.

Alles met als doel dat jij aan het eind van de Online Workshop een goed gevoel hebt over wat jij allemaal wél gedaan hebt. Plus weer meer richting hebt in waar je focus voor het komende jaar op mag zitten. Dat geeft zoveel rust en structuur.

Aanmelden gratis online workshop

De online workshop Maak je ondernemersplannen voor het komende half jaar’ is op dinsdag 25 juni 2019 om 10.00 uur.

Kun jij er niet bij zijn? Meld je dan toch even aan. Denk dat ik ook dit keer weer een opname beschikbaar stel voor paar dagen erna.

Ter info: het wordt geen reclame-verkoop-vol-gepraat-webinar. Ik wil je gewoon graag inspireren met mijn tips en tricks.

Pssttt. Ben je (nog) geen ondernemer? Ook dan kan het interessant zijn. Gewoon aanmelden en je laten inspireren. Haal je er vast ook veel uit.
 
Ter info: Voor deze online workshop krijg je per mail een link toegestuurd. Daar zul je mij op beeld zien. Jij bent zelf niet in beeld of te horen. We kunnen wel contact hebben via de privé chat en de groepschat.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *