Maak jouw ondernemersplannen voor 2019

Maak jouw ondernemersplannen voor 2019

Aan het eind van het jaar begint het bij mij altijd te kriebelen. Tijd om de balans op te maken: wat heb ik afgelopen jaar allemaal gedaan op gebied van ondernemen en waar ga ik mij 2019 op richten. Lekker focus aanbrengen, een koers uit zetten en dan gaan met die banaan!

Veel mensen om me heen zijn bezig met het starten van een bedrijf. Of ze ondernemen al even en zijn best lekker bezig. Als ik dan vertel dat ik dit ga doen, blijken veel mensen verrast, doen het zelf nooit maar willen er wél graag mee aan de slag te gaan. Ze vragen naar hoe ik het doe. Dat kan ik 100x uitleggen of….we gaan het gewoon samen doen!

Daarom organiseer ik op vrijdag 7 december om van 09.30 – 11.00 uur een Online workshop Maak je ondernemersplannen voor 2019. Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag om in globale lijnen een koers uit te zetten zodat jij helder hebt wat jij volgend jaar te doen hebt.

Kun jij 7 december er niet bij zijn? Meld je dan toch even aan. Je kunt het hele weekend de opname van de online workshop nog bekijken, op een moment dat het jou wel uitkomt.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *