Maak jouw ondernemersplannen komend halfjaar

Maak jouw ondernemersplannen komend halfjaar

Het is alweer bijna juli en dat betekent bij mij dat ik kriebels krijg om terug te blikken op mijn jaarplannen en vooral ook plannen te maken voor het komende halfjaar. Lekker overzicht maken en met focus het volgende halfjaar in. Deze plannen ga ik maken én ik doe het graag samen met jou.

In de afgelopen maanden is er zoveel gebeurt waardoor je misschien, net als ik, wel nieuwe inzichten opgedaan hebt om dingen anders te doen dan je al deed. Zo heb ik zelf begin maart besloten om echt meer online te gaan doen, de corona-crisis bevestigde mijn keuze alleen maar. Ook heb ik ontdekt dat ik écht minder wil werken; minder laptoppen en meer buiten zijn. Dus ja, dan heb ik mijn plannen bij te sturen.

Met mij zijn er denk ik vele ondernemers die dit herkennen. Dus dacht, laten wet het samen doen. Daarom heb ik op 3 juli om 09.30 uur een Online Workshop gepland met als thema: “Maak jouw ondernemersplannen voor komend halfjaar”. Jij kunt er gratis deze ronde mee doen als je het leuk vindt. We gaan terugblikken op onze jaarplannen, kijken waar we nu staan én vooral ook kijken waar we ons van juli t/m december op gaan richten op gebied van ondernemerschap.

Elk hafljaar even stilstaan bij wat je doet

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik vergeet vaak om tussendoor even stil te staan. Ik ben zo in de flow van de dag, week, maand en het jaar….waardoor ik soms niet eens door heb hoeveel werk ik eigenlijk verzet heb. Als echte doener vergeet ik vaak om even stil te staan bij wat ik allemaal aan het doen ben. Voor ik het weet vul ik de tijd met dingen die eigenlijk niet genoeg impact maken, ik dwaal af van het pad dat ik eigenlijk wilde bewandelen. Leuke opdracht daar, nieuw idee daar….en daar ga ik weer. Woops!

Inmiddels heb ik mezelf aangeleerd hoe ik hier mee om kan gaan. Zo pak ik elk half jaar een moment om eens goed stil te staan bij waar ik allemaal mee bezig ben. Om het mezelf en andere ondernemers nog gemakkelijker te maken heb ik zelfs allemaal producten ontwikkelt zoals de Weekplanner, Kwartaalplanner Poster en de Social Media Kaarten.

Na deze online workshop: 

✓ voel jij je voldaan en trots over wat je allemaal gedaan hebt;
✓ heb je helder wat je wil laten varen en waar je meer van wil;
✓ weet je waar je staat en waar je naar toe wilt;
✓ heb je focus en weet je hoe je dit kunt behouden;
✓ heb je een concreet plan om je doelen te behalen;
✓ voel je rust en ervaar je overzicht voor komend halfjaar.

Voor deze online workshop heb ik speciaal een Halfjaarplanner ontwikkelt.
Krijg je van mij gratis cadeau bij je deelname.

Halfjaarplanner

 

 

 

 

 

Aanmelden gratis online workshop

De online workshop Maak je ondernemersplannen voor het komend halfjaar’ is op vrijdag 3 juli 2020 om 09.30 uur. Pssttt. Ben je (nog) geen ondernemer? Ook dan kan het interessant zijn. Gewoon aanmelden en je laten inspireren. Haal je er vast ook veel uit.

Ter info: Voor deze online workshop krijg je per mail een link toegestuurd. Daar zul je mij op beeld zien. Jij bent zelf niet in beeld of te horen. We kunnen wel contact hebben via de privé chat en de groepschat.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *