Je zou maar Desiree heten

Je zou maar Desiree heten

Een tijdje terug zag ik mijn naam en besefte me opeens iets moois. Ik heet Désirée. Goh?! Haha, denk je misschien: ‘dat wist je toch al?’. Klopt dat wist ik al. Maar ik besefte mij op dat moment vooral wat mijn naam voor betekenis heeft. Mijn naam staat namelijk voor ‘wens’ en ‘verlangen’.En laat dat nou precies zijn waar ik altijd mee bezig ben. Ik hou zo van dromen, ergens naar verlangen doelen stellen, en daar vervolgens ook voor gaan. Zo bijzonder dat mijn ouders mij deze naam hebben gegeven. Het klopt gewoon.

Vandaag is het 14 januari 2020. Ik ben jarig, 34 jaar alweer. Sinds mijn 30ste moet ik echt nadenken over hoe oud ik geworden ben haha. Maar hé, ik heb het rijkdom om gezond en wel zo oud te worden. Daar ben ik erg dankbaar voor. Lekker cliché maar waar. Want potverdikkie, wat heb ik een goed leven. Bijna alles waar ik over gedroomd heb, is er. We hebben een prachtig huis met veel potentie, ik doe echt wat ik het allerliefste doe met alle toffe dingen die ik vanuit iDees online doe, heb een geweldige man én super vrienden en familie.

Vandaag vind ik het een mooie dag om hier bij stil te staan. Het leven te vieren. Ook met jou als online vriend(in). Want ook jij bent belangrijk voor mij. Dacht als ik dan toch jarig ben ga ik ook digitaal trakteren. Ik ga 14 Inspiriatie-half-uurtjes weggeven. Gewoon omdat het kan. Naja, eigenlijk omdat ik jou heel graag wil inspireren om ook dat te gaan doen wat jij graag zou willen doen. Je wensen concreet te maken, je verlangens na te jagen, voor je dromen te gaan. Op gebied van (online) ondernemen, social media….noem het maar op. Ik vind het tof om even met je te sparren.

Oké super leuk, maar hoe maak je hier kans op? Reageer op een van deze berichten die ik op social media heb gezet. Of zet de drie-dubbelaar in en reageer op ze allemaal. Maak je drie keer kans 😉 .

Hier vind je het bericht op:

  • Facebook
  • Linkedin volgt later want er is een storing.
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *