Jaar knallen

Jaar knallen

Wil je jouw (online) bedrijf en social media naar een 2.0 of misschien 3.0 versie brengen? Laten we het samen DOEN!

Ik geloof dat iedereen kan doen wat hij of zij het liefste zou willen doen, daar een ander mee kan verblijden en de wereld een stukje mooier kan maken. Als je weet wat je allemaal in je hebt, kun je jouw unieke kickstart inzetten om anderen te inspireren en in beweging te zetten.

Op dit moment ben ik bezig met het uitwerken van het allernieuwste jaarprogramma dat in januari gaat starten. Hierin komt alles samen wat ik doe. Het stuk strategisch ondernemen zoals je doelgroep in kaart brengen of aanscherpen, je identiteitskenmerken bepalen, je missie concretiseren, diensten en verdienmodel bepalen én alles met betrekking tot social media en online ondernemen.

Het wordt een combinatie van offline dagen met een groep van max 6 deelnemers, maandelijks 1 op 1 coaching, online programma’s, mastermindmiddagen en meer! Wordt echt super gaaf! Een jaar vol groei, businessboost en online zichtbaarheid én successen. Samen gaan we plannen smeden, aan de slag én natuurlijk successen vieren.

BINNENKORT MEER NIEUWS

Ben je reuze nieuwsgierig en denk je echt dat dit is wat jij nodig hebt? Stuur me dan even een appje, bel me even of mail via onderstaande formulier of via info@ideesonline.nl. Ga het binnenkort online delen en dan gaan we los. Zo leuk en super spannend tegelijk!

 

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *