Instagram account verwijderen iDeesonline.nl

Instagram account verwijderen? Zo doe je dat!

Wil jij je Instagram account verwijderen? Bijvoorbeeld omdat je per ongeluk een dubbele hebt aangemaakt, misschien vind je Instagram toch niet zo leuk als je dacht of wil je alleen nog maar zakelijk een Instagram account hebben. In deze blog leg ik je uit hoe jij je Instagram account in drie klikken kunt verwijderen.

Vandaag wilde ik een nieuw Instagram-account maken voor iets tofs wat ik wil gaan starten. Wanneer weet ik nog niet, maar dacht, ik ga die naam claimen 🙂 . Dus hoppa naar Instagram, nieuw account aanmaken. Maar nee, dat ging niet door. Al mijn e-mailadressen zijn al in gebruik. Alle 4. Vreemd, want ik heb maar 3 accounts. Dacht ik.

Dus hoppa, inloggen met het e-mailadres die volgens Instagram ook door mij in gebruik is. Geen idee wat mijn wachtwoord is dus die even  opgevraagd. Stuit ik op een oud account die in 2014! Ja toen zat ik er al 😉 , al gemaakt is. Met twee foto’s. Haha. Ja dat wist ik niet meer. Nou top, account gevonden, inloggen gelukt met het nieuwe wachtwoord.

Op naar de volgende stap: mijn Instagram account verwijderen. Je denkt dat je dan naar je profiel moet gaan (afb 1) en dat je dan ergens Account verwijderen ziet staan. Maar dat is dus niet zo. Sociale media doen toch vaak wat ingewikkeld met het verwijderen van je account, ze willen je liever niet kwijt. Ik zie alleen Tijdelijk account verwijderen staan (afb 2).

1 Ga naar je profiel naar Bewerken 2 Account tijdelijk uitschakelen

 

 

 

Na wat research vind ik een link waar ik dan werkelijk écht het profiel kan verwijderen (afb 3). Dacht jij zoekt er nu mogelijk ook naar, dus ik maak er wel even een blog over. Zo irritant als je zo moet zoeken. Dus hoop dat je niet te lang aan het speuren bent geweest en gauw Google aan het jasje hebt getrokken.

Dus hoppa, wil je dat account verwijderen? Geef je reden op, vul je wachtwoord in en tjoeptjoep foetsie! Klik op deze link en je bent een account armer 🙂 .

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

3 Vul je reden in en je wachtwoord en klik op Verwijderen

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten