Inspiratie-uur Knallen

Inspiratie-uur Knallen


Loop je vast op gebied van (online) ondernemen of social media? Weet je niet waar je moet beginnen of welke volgende stap je kan zetten? Wil je even sparren? Heb je concrete vragen? Kun je wel wat inspiratie of positieve energie gebruiken? Dan is een inspiratie-uur mogelijk wat voor jou!

Soms is het gewoon fijn om even met iemand te sparren met een andere ondernemer. Misschien met iemand uit een specifiek vakgebied of iemand die verder is dan jij. Om je vragen te stellen, mee te liften op iemand kennis en ervaring, tips te krijgen, geïnspireerd te worden. Zodat jij weer lekker verder kan groeien.

Het inspiratie-uur is een soort van coachcall. Een uur lang ben ik helemaal van jou en kun je al je vragen stellen die je hebt. Je kunt vraagstukken voorleggen om met mij over te sparren. Alles met betrekking tot de thema’s (online) ondernemen, social media en mindset. Als jij het gevoel hebt, dat je bij mij op het juiste adres bent om datgene te bespreken wat jij graag wil bespreken, dan ben je bij mij op het juiste adres.

Als je een uur met mij belt, hang je blij op. Of misschien wel opgelucht. Het blijkt toch niet zo moeilijk als je voor ogen had. Of je hebt eindelijk die knoop doorgehakt en een keuze gemaakt. Je weet wat je te doen staat en hebt er ook nog zin in ook! Fijn! Plus, je hebt een waslijst met ideeën en tips zodat je de komende tijd helemaal los kan gaan. 🙂

Ja dat wil ik!

Ben jij toe aan een inspiratie-uur? Hartstikke leuk! Gaan we samen een uur knallen. Hiervoor betaal je € 100,- en deze duurt, zoals de naam al zegt 1 uur. Kun je gewoon regelen als jij het er aan toe hebt. Wil je liever elke maand (of met een andere frequentie) een sessie, kan natuurlijk ook.

Je kunt me bereiken via 06-43456343. Bellen of appen, het mag allebei. Liever per mail? Kan natuurlijk ook. Stuur dan je berichtje naar info@ideesonline.nl.

Tip: heb je een Boost-dag, Mastermind-week of Flow-jaar bij mij gedaan? Kan het een fijne manier zijn om op deze manier de flow er lekker in te houden. Jezelf scherp te houden, te blijven ontwikkelen en stappen te blijven zetten. Zodat je door blijft bewegen naar daar waar je naar toe wil.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *