bellen ideesonline

Inspiratie-uur Knallen


Loop je vast op gebied van (online) ondernemen of social media? Weet je niet waar je moet beginnen of welke volgende stap je kan zetten? Wil je even sparren? Heb je concrete vragen? Kun je wel wat inspiratie of positieve energie gebruiken? Dan is een inspiratie-uur mogelijk wat voor jou!

Soms is het gewoon fijn om even met iemand te sparren met een andere ondernemer. Misschien met iemand uit een specifiek vakgebied of iemand die verder is dan jij. Om je vragen te stellen, mee te liften op iemand kennis en ervaring, tips te krijgen, geïnspireerd te worden. Zodat jij weer lekker verder kan groeien.

Het inspiratie-uur is een soort van coachcall. Een uur lang ben ik helemaal van jou en kun je al je vragen stellen die je hebt. Je kunt vraagstukken voorleggen om met mij over te sparren. Alles met betrekking tot de thema’s (online) ondernemen, social media en mindset. Als jij het gevoel hebt, dat je bij mij op het juiste adres bent om datgene te bespreken wat jij graag wil bespreken, dan ben je bij mij op het juiste adres.

Als je een uur met mij belt, hang je blij op. Of misschien wel opgelucht. Het blijkt toch niet zo moeilijk als je voor ogen had. Of je hebt eindelijk die knoop doorgehakt en een keuze gemaakt. Je weet wat je te doen staat en hebt er ook nog zin in ook! Fijn! Plus, je hebt een waslijst met ideeën en tips zodat je de komende tijd helemaal los kan gaan. 🙂

“Afgelopen week heb ik een super inspirerende boostcall gehad met Désirée. Vanaf het eerste moment was het meteen gezellig en vlogen de waardevolle adviezen me al om de oren! Désirée is super bevlogen en een kei in out of the box denken. Ik heb super waardevolle ideeën uit ons gesprek gehaald en een berg nieuwe energie. Het heeft me meteen in de actie gezet! (en geloof me daar is soms best wat voor nodig 😉 dus lieve Désirée dankjewel! ” – Marloes van Weert

Ja dat wil ik!

Ben jij toe aan een inspiratie-uur? Hartstikke leuk! Gaan we samen een uur knallen. Hiervoor betaal je € 100,- en deze duurt, zoals de naam al zegt 1 uur. Kun je gewoon regelen als jij het er aan toe hebt. Wil je liever elke maand (of met een andere frequentie) een sessie, kan natuurlijk ook.

Je kunt me bereiken via 06-43456343. Bellen of appen, het mag allebei. Liever per mail? Kan natuurlijk ook. Stuur dan je berichtje naar info@ideesonline.nl.

“De coachcall vond ik echt super fijn. Ik zat eigenlijk een beetje vast in wat we bedacht had tijdens de Mastermind-week. Dat wat we besproken hebben en wat ik geleerd heb, ben ik thuis direct gaan doorvoeren. Het bundelen van diensten, het creëren van de beeldbank-dienst. Zo tof idee! De coachcall gaf me net die boost en energie. Op de een of andere manier ben je zo’n inspiratiebron voor mij. Ik krijg zoveel energie van jou. Je bent een heel fijn mens en ik leer heel veel van je. Je manier van nadenken zijn net even anders dan ik zelf zou doen. Dat zet mij aan tot nadenken. Dat neem ik mee en broeit het en komt er wel weer wat tofs uit. In de community staan veel tips, handige weetjes. Kun je zoveel uithalen. Coachcall echt heel prettig. Ook even om die schop onder mijn kont te krijgen; kijk Pas, zo kan het ook. Dat geeft mee even positieve energie. Dankje!” – Pascalle Sloep van Mijn Social Media Fotograaf

Tip: heb je een Boost-dag, Mastermind-week of Flow-jaar bij mij gedaan? Kan het een fijne manier zijn om op deze manier de flow er lekker in te houden. Jezelf scherp te houden, te blijven ontwikkelen en stappen te blijven zetten. Zodat je door blijft bewegen naar daar waar je naar toe wil.

“Ik vond het heel fijn om een inspiratie-uur met Desiree te hebben om e.e.a. te kunnen delen. Desiree zat vol positiviteit en energie en dat werkte direct op mij door. Dat voelde fijn. Tijdens de coachcall hebben we het gehad over presenteren en pitchen, met daarbij de belemmeringen die ik daarin voelde. Tijdens de sessie heb ik met haar mijn pitch even snel doorgenomen en kreeg allemaal tips waar ik veel aan heb gehad. Sommige dingen moeten nog even landen, anderen heb ik al toe kunnen passen. De klant waarvoor ik de pitch voorbereidde, heb ik binnen! Het is heel fijn dat iemand vol energie allemaal ideeën bij mij neerlegt. De coachcall heeft er voor gezorgd dat ik meer focus, structuur en rust heb. Plus meer durf om er voor te blijven gaan.” – Audry Brandsma van Online Merkversterker

Over de auteur

8 gedachten over “Inspiratie-uur Knallen”

  1. Pingback: Zet je offline diensten om naar online diensten ⋆ iDees online

  2. Pingback: Je zou maar Desiree heten ⋆ iDees online

  3. Pingback: Zomeractie ☀ Gratis Inspiratie-uur ⋆ iDees online

  4. Pingback: Flow-jaar Knallen ⋆ iDees online

  5. Pingback: Review aanvragen? Zo doe je dat! ⋆ iDees online

  6. Pingback: Vier vrijdag: wat gaat er wél lekker? ⋆ iDees online

  7. Pingback: Help! Ik ben mijn superkracht kwijt! ⋆ iDees online

  8. Pingback: Groot dromen, geloven dat het lukt en dat jij het kan! ⋆ iDees online

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten