Frank roelands

In Spanje aan je bedrijf werken, ik ben voor!

Heb jij zin om naar Spanje te gaan? Wil je graag professioneler social media inzetten? Heb je al langer het plan om met mij samen te werken? Heb je zelf ook ideeën om diensten in het buitenland aan te bieden? Frank Roelands wél!

Frank heeft een eigen bedrijf IN DE BASIS Loopbaanadvies en is Re-ïntegratiecoach bij Werkflow. Hij houdt zich bezig met arbeidsbemiddeling, coaching en re-ïntegratie. Het is zijn passie om het beste uit iemand te halen om iemand zo dichter bij zijn of haar droombaan te brengen.

Een paar jaar terug was ik werkloos. In die periode heb ik een coachopleiding gedaan en toen ik klaar was besefte ik mij dat ik net zo goed een eigen bedrijf kon gaan starten. Had nooit verwacht dat het zo leuk zou zijn en zo succesvol zou worden.

Succesvol ondernemen

Inmiddels is hij dik 6 jaar laten nog steeds vol enthousiasme en passie aan het ondernemen. Hij heeft het lekker druk met leuke opdrachten. Er komt veel werk naar hem toe. Het gaat hartstikke goed. Het is alleen wel de kunst om te blijven investeren in je bedrijf. De opdrachten komen wel, maar ja, als je je wil ontwikkelen moet je zelf in actie komen. Dus vindt hij het nu tijd om stappen te zetten. Focus te krijgen, strategieën uit te zetten en daarmee structureel aan de slag te gaan.

Doelen stellen

Hij wil graag doelen stellen voor zijn bedrijf en heeft daar de nodige vragen over. Want hoe kom je tot die doelen? Zijn die commercieel? Of juist niet? Hoe maak je van een jaardoel weer een maanddoel en werk je het uit tot concrete acties op week- of dagniveau?

Ik kijk uit naar de Weekplanner. Die heb ik echt nodig. Kwam hem al tegen op iDeesonline.nl. Hij gaat me vast helpen om structuur te krijgen in wat ik doe. Zodat ik werkelijk ga doen wat ik voor ogen heb.

Online media oppakken

Hij heeft een mailinglijst met heel wat contacten, waar hij nu eigenlijk niets mee doet. Vooral omdat de strategie mist. Want ja, wat ga ik mailen, hoe vaak en met welke intenties? Hij wil graag met een website aan de slag en via die weg online trainingen gaan verkopen. Ook het bloggen en vloggen wil hij graag weer oppakken.

Social media professionaliseren

Frank zet vanaf dag 1 als ondernemer al sociale media in, waaronder LinkedIn en Facebook. Hierover heeft hij een aantal vragen zoals: welk social media kanaal kan ik het beste inzetten? Hoe krijg ik meer volgers? Hoe vergroot ik de interactie? Hoe zorg ik voor een professioneel profiel? Wat voor berichten kan ik delen? Hoe kan ik me onderscheiden van de massa?

Netwerken

We kenden elkaar al een tijdje en hebben eerder al een keer contact gehad over een samenwerking. Hij zag op Facebook de uitnodiging voorbij komen om mee naar Spanje te gaan, waar hij wel zin in had. Hij had al het idee om een keer bij mij langs te komen voor een Knal-sessie. Wil heel graag social media professioneler inzetten. Plus: hij heeft zelf ook het idee om diensten in het buitenland aan te bieden. Mooie mix van alles, genoeg redenen om mee te gaan. Zo leuk!

Mastermind-week knallen

Elk kwartaal ga ik alleen weg om AAN mijn bedrijf te werken. Sinds vorig jaar doe ik dit ook met andere ondernemers. Een week volle focus op je bedrijf, op een mooie locatie waar we met elkaar vertoeven. Zonder afleiding van de dagelijkse dingen en even los van de dagelijkse routines. In maart 2019 gaan we weer. Dit keer naar Valencia. Jij kan erbij zijn 🙂 . Wil je mee? Kijk dan even hier.Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten