Tineke Hoomans Noordman

Ik wil op een ontspannen manier mijn bedrijf runnen

Vol enthousiasme kwam Tineke in 2019 naar mij toe om te vertellen dat ze heel graag mee wilde doen aan het Flow-jaar 2020. Dus zo gezegd, zo gedaan. In dit jaar heb ik Tineke een hele mooie groei zien maken waarbij ze meer en meer is gaan ondernemen zoals ZIJ dat wil. Heel gaaf om te zien. Ze vond niet alleen haar niche maar kwam zelfs met een mooi artikel in de krant. Vele mijlpalen waar ze trots op mag zijn. In deze blog een paar highlights. 

Tineke Hoomans-Noordman: “Dit jaar wilde ik volop aan de slag op gebied van ondernemen en dan vooral RELAXED ondernemen. Hoe kan ik op een ontspannen manier mijn bedrijf runnen? Ook wilde ik graag leren hoe ik mijn planskills kon verbeteren. Ik ben iemand die iets op het laatste moment bedenkt, in mijn enthousiasme er vol in kan duiken en de wereld om mij heen vergeet.

Ook wilde ik leren hoe ik dichter bij mezelf kan blijven in het aanbod van mijn diensten; zowel in het werken met groepen als één op één. Ik wil meer doen met de reacties die ik terugkrijg van mijn klanten, maar wil niet te spammerig zijn. Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Zo een paar thema’s die me bezig houden.

In het afgelopen jaar heb ik geleerd om te luisteren naar wat ik wil en dat wat ik doe in mijn bedrijf daar op af te stemmen, in plaats van doen wat verwacht wordt of wat voor andere ondernemers werkt. Dit inzicht heeft voor allerlei veranderingen gezorgd in mijn bedrijf, o.a. op mijn manier van communiceren. Ik blijf nu veel dichter bij mezelf in wat ik deel en hoe ik me presenteer.

Leuk! Ik heb ontdekt wat mijn niche is. Wat ik deed was nog best breed en ik kon er voor veel mensen zijn. Nu heb ik helder met wie ik het allerliefste werk. Dit geeft direct meer focus en richting. Ik heb mijn diensten specifiek aangepast voor deze doelgroep en ben nu gestart met het uitrollen van mijn nieuwe aanbod, waar het opzetten van een Facebook-campagne een belangrijk element is.

Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is om af en toe de ontspanning echt toe te laten. Niet direct in die actiestand te schieten als er een idee in mij op komt, maar eerst naar het grotere plaatje te kijken. De focus er in te houden. Ik heb nu een planning gemaakt met een heldere funnel, zodat ik weet hoe ik in een paar maanden van een volger een klant kan maken. Dit geeft veel rust.”

Het is zo gaaf om de ontwikkeling bij iemand van zo dicht bij mee te maken. Het maken van eigen keuzes, het aangeven van grenzen, het ontdekken van wat jij echt belangrijk vindt en je eigen manier van werken vinden. Tineke heeft prachtige stappen gezet, ervaren wat het effect is en dat is het fijne: hoe meer je voor jezelf gaat staan, hoe meer het naar je toe komt.

Wil jij ook graag een jaar lang samenwerken om jouw bedrijf naar the next level te brengen? Wil jij net als Jantine samen je bedrijf sterk neerzetten en uitrollen of misschien je huidige bedrijf een boost geven? Dan is het Flow-jaartraject 2021 wat voor jou. Kijk hier voor het Online Flow-jaartraject 2021 en hier voor de Offline Flow-jaar 2021.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven