behoefte om mezelf te resetten

Ik heb behoefte om mezelf te resetten

Jongens, ik heb echt behoefte om mezelf te resetten. Tot mezelf komen. Ontprikkelen. Terug naar de basis ofzo. Een paar dagen niet te eten om mijn lichaam de rust te geven die het nodig heeft en vanuit daaruit te starten met zo eten als ik het liefste wil. Voelen wat ik nodig heb, nemen waar ik echt zin in heb (niet omdat ik het zie) en stoppen als ik genoeg gehad heb. Én koffie-minderen.

En als ik dan toch bezig ben, ook maar eens een paar dagen helemaal offline. Geen mobiel, iPad, socials, plannen uitwerken en to do’s aftikken. Want ik weet hoe goed dat me doet. Zoveel belangrijks mis ik niet. Maar krijg er wel veel rust in mijn hoofd van. Daardoor ga ik alleen maar helderder denken en krijg ik nóg betere plannen.

Laat ik het een Business Detox noemen. Weg van alle acties, apparaten, patronen en ongezonde of simpelweg ongewenste gewoontes. Lijkt me heerlijk en tegelijkertijd geeft het me ook een zenuwachtig gevoel. Het voelt zo vertrouwd om lekker bezig te zijn en maar door te gaan.

Dus heb het idee bedacht om me terug te trekken in een simpele trekkershut in een mooi stukje natuur ergens in het Noorden van Nederland. Door echt even weg te gaan, kan ik alles makkelijker loslaten. Geen eten mee. Geen laptop. Daar wordt het gemakkelijker van.

Dacht ik kan het alleen doen, maar misschien heb jij hier ook wel behoefte aan? Door het samen te doen kunnen we steun uit elkaar halen. Al heeft ieder zijn eigen proces. We gaan het samen aan. Dat zorgt voor verbinding en daardoor wordt het ongemak gemakkelijker.

Lijkt het jou ook fijn om een potje te ontprikkelen?
Verlang je stiekem ook heel erg naar een weekend nietsen?
Roept de buitenlucht jou ook om lekker samen te zijn?
Wil jij ook de vasten-offline-stilte-uitdaging aangaan?
Én doe je het net als mij liever samen?

Laat het me even weten door te appen naar 0643456343 of stuur een mailtje naar info@ideesonline.nl of stuur me een pb-tje via een of ander social media kanaal 😉 . Als er interesse is ga ik op onderzoek uit naar locaties en geef ik je een update met meer info.

Een paar jaar geleden ging ik 4 dagen alleen de natuur in. Zonder eten, tent, mobiel en alles wat maar afleiding kan geven. Nieuwsgierig hoe ik – als bezige bij – dit ervaren heb? Hieronder een paar blogs waarin je het terug kan lezen.

Deze blog ontstond eigen door een video-post op Facebook. Misschien leuk om er even bij te delen.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten