eigen werk creeeren

Ik creëerde mijn eigen werk, dat kun jij ook!

Vandaag heb ik wat te vieren. 7 jaar geleden ben ik met mijn bedrijf iDees online gestart. Ik was werkzoekend en kon maar geen job aan de haak slaan. Ik had vanaf mijn 14e al de droom om mijn eigen bedrijf te starten. Eenmaal afgestudeerd dacht ik dat ik eerst maar ervaring op moest doen.
 
Een half jaar na mijn afstuderen – en nog steeds geen baan – kreeg ik een berichtje van Coby. Zij stuurde dat ze voor mij werk had liggen en waarom ik nu niet mijn bedrijf zou starten. Ik dacht: wat een goed punt. Waarom ga ik nu niet voor mijn grote droom? Ik zocht uit waar ik blij van werd, waar ik goed in was en welke vraag er vanuit de markt was. Ik creëerde mijn eigen werk.
 
En nu mag ik op mijn beurt andere mensen inspireren om ook hun eigen werk te creëren. Een bedrijf te bouwen rondom hun leven. Social media in te zetten op een manier die bij hun past. Dankbaar voor alle mooie samenwerkingen. Zo gaaf hoe je samen zoveel moois neer kan zetten. Door samen aan onze bedrijven te werken, elkaar te inspireren, offline en online.
 
Met deze feestelijke dag kan ik het niet laten om geen cadeau te geven. Dus heb wat tofs bedacht. Zoals je mogelijk weet organiseer ik 2 maart het volgende event: Online ondernemen & Social Media. Tijdens dit inspiratie-event leer je van alles over online zichtbaarheid, online verdienmodellen, hoe je een social media strategie uitzet en meer! Gaat echt zo gaaf worden. Zin in!
Ik wil je graag hiervoor graag een dikke korting geven. Je betaalt nu geen €237, maar €97! Dik 140 euro korting. Gebruik hiervoor de kortingscode HAPPY7 . Én nog voor de extra leuk. Onder de aanmeldingen geef ik een extra ticket weg zodat je iemand mee kan nemen of bijvoorbeeld zelf kan verloten via jouw socials.
Denk je TOF ik wil hier bij zijn? Check de link hieronder voor meer informatie en aanmelden ??

Online Ondernemen & Social Media

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten