Henk van Lambalgen Fotografie

Henk van Lambalgen ✭ Henk van Lambalgen Fotografie

Henk van Lambalgen: “Sociale media was mij niet onbekend, sterker nog, ik deed alles! Mede door mijn dwangmatigheid ervoer ik hier door veel onrust en deed ik sommige dingen half. Daar ik wel veel ervaring had met Sociale Media was zocht ik persoonlijk advies, op maat en niet een standaard cursus.

Na wat zoekwerk kwam ik bij Desiree en dit klikte gelijk. Ik hou van persoonlijk contact, dat vraagt mijn vak ook, en dat was Desiree. Door middel van een persoonlijk adviesgesprek van twee uur hebben we structuur aangebracht in mijn Sociale Media, gekeken waar mijn klanten zitten en een opzet gemaakt voor een goede jaarplanning. Door dit gesprek heb ik zaken kunnen laten vallen, kan ik me meer focussen op de voor mij belangrijke Sociale Media en heeft Desiree me nog meer geleerd over de kanalen die ik al gebruikte.

Zeer waardevol. Ik heb meer rust en meer bereik. ”

website rond grijspinterest rond grijs

Over de auteur

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten