Gratis

Er is niets leuker dan andere verder te helpen door kennis en ervaring te delen, dus dat doe ik graag. Ik geef twee fijne cadeau’s weg, die hand in hand gaan. Alles met als doel om jou weer een volgende stap te laten zetten.

Welkom bij de Social Media Community

Vanaf 2016 heb ik een online community waarin ik, en andere specialisten, hun kennis en ervaring delen op gebied van ondernemen en social media. Je kunt er super veel uithalen en er is ruimte om je vragen te stellen. Een fijne plek om al je vragen te delen en te oefenen met online zichtbaar worden. Plus: vooral veel inspiratie om nieuwe stappen te zetten, zodat jij je verder kan ontwikkelen op gebied van ondernemen en social media.

E-book: social media plan op 1 vel papier

social media canvas idees online social media planIn de community heb ik ook een e-book staan waarin je het door mijzelf ontwikkelde Social Media Canvas vindt. Een model om zelf een strategie uit te zetten voor je social media. Zodat je niet maar wat in het wilde weg schiet, maar echt weet wat je aan het doen bent. Structuur en overzicht hebt in wat je doet én zo betere resultaten haalt. In de community vind je de hand-out, een voorbeeldcanvas én een bestand om het canvas digitaal in te vullen.

Samenwerkdagen voor ondernemers

Werk je veel alleen en vind je het fijn om af en toe een dag samen te werken met andere ondernemers? Wil je graag wat meer tijd plannen om AAN je eigen bedrijf te werken? Dan is de Samenwerkdag misschien ook wat voor jou. Als je je account in de community aangemaakt hebt, kun je lid worden van de Groep Samenwerkdagen en kun je je gratis aanmelden. 

Yes dat wil ik allemaal wel!

Super dat je enthousiast bent. Ik zou zeggen, aanvragen die handel.

 

Facebook iDees Online
Instagram iDees online

 

LinkedIn iDees Online

 

4 Comments
 1. Hoi Desiree,

  Ik weet niet of jou programma’s bij mij aansluiten.
  Ik ben nadat ik afgekeurd ben op veel plaatsen vrijwilliger geweest. Voor deze zomer ben ok overal mee gestopt.
  Nu ben ik aan het nadenken wat ik kan gaan doen.
  Ik hoef geen geld te verdienen.
  Ik ben veelzijdig.
  Ik vind het heel erg leuk dingen te organiseren, en ben daar ook goed in.
  Ik heb altijd voor mensen gezorgd, ik wil nu beter voor mezelf zorgen door te doen wat ik écht leuk vind.
  Doordat ik zo nooit dacht, heb ik geen dromen.
  Heb jij een advies?
  Groetjes Ellen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *