Gratis

Er is niets leuker dan andere verder te helpen door kennis en ervaring te delen, dus dat doe ik graag. Ik geef twee fijne cadeau’s weg, die hand in hand gaan. Alles met als doel om jou weer een volgende stap te laten zetten.

Welkom bij de Social Media Community

Vanaf 2016 heb ik een online community waarin ik, en andere specialisten, hun kennis en ervaring delen op gebied van ondernemen en social media. Je kunt er super veel uithalen en er is ruimte om je vragen te stellen. Een fijne plek om al je vragen te delen en te oefenen met online zichtbaar worden. Plus: vooral veel inspiratie om nieuwe stappen te zetten, zodat jij je verder kan ontwikkelen op gebied van ondernemen en social media.

E-book: social media plan op 1 vel papier

social media canvas idees online social media planIn de community heb ik ook een e-book staan waarin je het door mijzelf ontwikkelde Social Media Canvas vindt. Een model om zelf een strategie uit te zetten voor je social media. Zodat je niet maar wat in het wilde weg schiet, maar echt weet wat je aan het doen bent. Structuur en overzicht hebt in wat je doet én zo betere resultaten haalt. In de community vind je de hand-out, een voorbeeldcanvas én een bestand om het canvas digitaal in te vullen.

Yes dat wil ik allemaal wel!

Super dat je enthousiast bent. Ik zou zeggen, aanvragen die handel.

Facebook iDees Online
Instagram iDees online
LinkedIn iDees Online

One Comment
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *