social media canvas ebook social media strategie

Gratis boek Social Media Plan maken voor je bedrijf

Als je social media inzet, doe het dan goed én op een manier die bij jou en je klant past. Maar ja, hoe doe je dat dan? Ik wil je graag mijn boek geven waarmee je in 12 stappen er achter kan komen wat jij te doen hebt in social media land. 

Ken je dat? Zo’n momentje dat je eens kijkt, hoe staat het er eigenlijk voor. Zie ik opeens dat ik al dik 900 e-books weggegeven heb. Zo tof! Werd er zo vrolijk van dat ik dacht, ik ga nog een ronde doen. Gewoon omdat het kan!

Er zijn namelijk nog zoveel ondernemers die maar wat doen. Zo zonde. Want dan krijg je weinig nieuwe volgers, geen likes en reacties. Weinig effect. Zonde van je tijd.

Dus ik zou zeggen: als je het doet, doe het dan goed. social media plan

Ik ontwikkelde het Social Media Canvas waarmee je in 12 stappen je Social Media Plan uit kan werken op 1 velletje papier. Zo gemakkelijk én geeft fijn overzicht.

Laat hieronder je gegevens achter en je krijgt het e-book Social Media Plan op 1 vel papier. Hierin zit het Social Media Canvas inclusief toelichting van mij cadeau. Heb je vragen? Meld je aan voor mijn Facebook-groep Samen werken aan je eigen bedrijf en stel ze daar. 🙂

*Verplichte velden,

.


Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten