Ga je met mij mee op werkantie

Ga je met mij mee op werkantie?

Super spannend dit wat ik je nu ga vertellen. Het is iets waar ik al twee jaar over droom en nu is het dan zover. Doodeng. Maar ik wil het zo graag, dat ik het gewoon ga doen!  Tijd voor werkantie!

Om maar met de deur in huis te vallen, twee concrete vragen voor jou: ben jij toe aan vakantie én wil je 100% voor je bedrijf gaan? Twee keer ‘ja’ te pakken net als ik? Lees dan even verder! 🙂

Toffe ondernemersplannen

Veel mensen hebben mooie plannen voor hun bedrijf, zijn echt enthousiast om er voor te gaan maar maken het nog niet belangrijk genoeg, weten niet goed waar ze moeten beginnen, missen de juiste sparringspartners om zich heen of maken er simpelweg geen tijd voor.

Tijd om die stap te zetten

Maar wat als je voelt dat het nu dan echt zover is dat je die ene stap wil zetten. Je wil investeren in je bedrijf. De kansen die je ziet serieus gaan onderzoeken of aanpakken. Ontdekken waar groeikansen liggen voor je bedrijf, leren hoe social media hier een rol in kan spelen en hoe je misschien in kan spelen op de nieuwe wereld van online programma’s.

Is dat wat je graag zou willen?

Nou….dan ga je gewoon met mij mee op Werkantie! Het woord zegt het al, half werken en half vakantie. Een super fijne combinatie kan ik je zeggen. Ik doe het namelijk elk kwartaal en dat brengt me zoveel. Je gaat het allemaal helderder zien wanneer je letterlijk op afstand bent van je bedrijf, de rust neemt waar je vaak niet aan toe komt én van daaruit is het heel fijn om aan je bedrijf te werken.

Werkantie

Ik kan er nog heel veel over vertellen maar hou het voor nu eerst kort om je beeld te geven bij wat je kan verwachten, check aan de hand van deze info even of dit wat voor je is:

– 22 t/m 27 november 2018
– Bestemming Spanje / Portugal
– Maximaal 6 deelnemers
– Gezamenlijke sessies & 1 op 1
– Tijd om aan de slag te gaan of lekker je rust te pakken

Kosten: 2000 euro excl. Btw
Dit is inclusief verblijf, maaltijden, sessies en meer.
Exclusief vliegticket, kun je zelf bepalen vanaf waar & wanneer je vliegt.

Denk je TOF!?

Ik wil hier bij zijn en kun je ook? Reageer even op deze mail, bel of app me op 06-43456343. Heb maar 6 plekjes, vol is vol. Handig om te weten: we checken dan samen even of het echt iets voor je is.

Wil jij heel graag mee maar komt het nu niet uit? Laat het dan ook even weten. Mogelijk ga ik in het voorjaar van 2019 weer zo’n week organiseren. Dan hou ik je daarvan op de hoogte.

Zin om een groeislag te maken met je bedrijf? Laten we het samen doen.
Ik heb er super veel zin in! Gaan er een super fijne boostweek van maken. :-).

Ga je mee?

Bel of app naar bovenstaand nummer, mail naar info@ideesonline.nl of gebruik onderstaande contactformulier.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten