Open Coffee haren 5 jaar

Einde hoofdstuk Open Coffee Haren

Vandaag het hoofdstuk Open Coffee Haren afgesloten in de vorm van een gezellige date met Margreet Uildriks-Weelink. Met veel plezier de afgelopen 5 jaar de netwerkbijeenkomsten georganiseerd en de communicatie voor verzorgd.

Dankbaar voor alle mooie samenwerkingen door de jaren heen.
Netwerken, ik vind het iets fantastisch. Of het nu offline of online is. Ik hou van beide. Nieuwe mensen ontmoeten, horen wat ze doen, zien hoe ze vol passie vertellen en daardoor zelf ook weer enthousiast worden.


Elke bijeenkomst voelde ik dat vonkje weer aanslaan. Als iemand inspiratie opgedaan had, zichzelf had overtroffen door te presenteren, een leuke samenwerking aangegaan was en meer van dat. Dat is waar ik het al die jaren voor gedaan heb.


Nu tijd om mijn energie in wat anders te stoppen. Zo wil ik o.a. mijn eigen evenementen organiseren ? super veel zin in! Tuurlijk met thema’s (online) ondernemen & social media. Én ik ben inmiddels ook gestart met Betekeniseconomie in Groningen. Ben ik ook heel enthousiast over.


Bedankt partners, presentatoren, deelnemers en iedereen die een bijdrage geleverd heeft. Ik vond het fantastisch om het samen met jullie te doen.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten