Ondernemersacademie Groningen 2018

Coachen bij de Ondernemersacademie Groningen

Vanaf oktober ga ik me inzetten als ondernemerscoach bij de Ondernemersacademie Groningen. Ik word gekoppeld aan een student die naast zijn/haar MBO opleiding een eigen bedrijf wil starten náást het afstuderen. Zo lekker ambitieus! Dat móeten wel enthousiaste toppers zijn! En laat ik nou graag met dit soort leukerds samenwerken! Dussss…..dat gaan we doen!

Dat ik van netwerken hou is vast wel duidelijk. Het leuke van netwerken is dat je web steeds groter wordt én steeds meer wensen weten wie je bent en wat je doet. Vind het zelf altijd leuk om dan ook mensen te koppelen als ik denk: hey dat kan wel eens een goede match zijn! En het leuke…andere ondernemers doen dat ook andersom. Zo heeft Irene Zandstra-Knot mijn naam doorgegeven (dank daarvoor :-)) aan Lily Stap van de Ondernemersacademie Groningen.

Om een lang verhaal kort te maken: ik kom net terug met een super leuke afspraak met Lily. We zijn beide enthousiast en hebben zin in deze nieuwe samenwerking. Heerlijke start van de dag. En dat gewoon bij Bakker Bart, omdat die zo vroeg al open was ;-). Haha. Net direct in de actie stand om alles aan te leveren voor op de website. Foto, logo, bedrijfsgegevens en een omschrijving van wie ik ben en wat ik doe. Daarvoor schreef ik o.a. deze tekst en dacht, goh: best leuk om ook even met jou te delen.

Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet

Dat is mijn motto en heeft me al veel gebracht. Ik geloof dat iedereen datgene kan doen wat hij of zij het allerliefste doet, in een vorm wat bij hem of haar past om daar vervolgens ook nog prima een boterham mee te verdienen. Ondernemen zit in mijn bloed. Groot dromen doe ik heel graag. Er 100% voor gaan, in mogelijkheden denken en elke dag een kleine stap te zetten.

Hi! Ik ben Désirée Boerema en dol op ondernemen & online media

Vanuit mijn bedrijf iDees online heb ik jaren social media plannen geschreven, social media trainingen gegeven én social media kanalen beheert voor een grote diversiteit aan bedrijven. In 2015 besefte ik me dat mijn droom uitgekomen was; ik had een meer dan goed lopend bedrijf. Daarom ging opnieuw kijken naar wie ik ben, wat ik in me heb, hoe ik het liefst wil leven, met wie ik het liefste wilde werken, wat ik het allerliefste doe en in een vorm waar ik blij van wordt.

iDees online 2.0 geboren

Nu coach ik (startende) ondernemers om hun droombedrijf te starten, tot een onderscheidend bedrijf te komen én social media strategisch in te zetten om het bedrijfsverhaal uit te dragen, anderen te inspireren én die klanten aan te trekken waar jij het liefste mee werkt. Daarnaast hou ik me ook bezig met de innovaties rondom het maken van online programma’s. Dit alles doe ik in de vorm van 1 op 1 sessies, trainingsdagen met groepen én online programma’s.

Kickstart & blijven groeien

Ik hou van een lekkere kickstart: je interne vuurtje aanwakkeren om in de actiemodus te komen. Maar daar blijft het niet bij, want als je dan weet waar je naar toe wil en stappen wil gaan zetten, is het ook belangrijk dat je in beweging blijft én tussentijd stilstaat om de kleine en grote successen te vieren. In het kader: alleen kom je ver, samen kom je verder, heb ik de Social Media Community Nederland opgericht waar ondernemers & studenten samenkomen, zich kunnen doorontwikkelen op gebied van social media én elkaar supporten om te groeien op gebied van ondernemen & social media.

Offline en online netwerken

Naast online netwerken blijft offline netwerken ook heel belangrijk. Daarom organiseer ik Open Coffee Haren, een maandelijkse bijeenkomst waar (bijna) ondernemers uit de omgeving samenkomen om hun netwerk te verrijken, geïnspireerd te worden en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Zowel bij offline als online netwerken vind ik het van essentieel belang dat je oprecht geïnteresseerd bent in de ander, écht te luisteren naar elkaar, tips te durven geven zonder er direct wat voor terug te verwachten én mensen met elkaar in contact te brengen wanneer dat mogelijk is.

Ben jij klaar voor een volgende stap? Het lijkt mij super leuk om aan de zijlijn te staan, zodat ik je kan helpen helderheid te krijgen in de stappen die je kan zetten, een positieve boost te geven het even wat minder lekker gaat, met je mee te lopen om je over drempels te helpen die je spannend vindt en natuurlijk ook de samen te vieren succesjes met je vieren. Klaar voor die kickstart? Let’s go!

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten