iDees online Desiree Boerema

Cadeau voor jou – 5 jaar iDees online

Jaaa hooor! Ben ik weer. Ik stuiter ervan. Ik ga namelijk een super tof cadeau weggeven ter waarde van meer dan € 1669 euro’s. Waaaah echt? Ja! Mijn bedrijf bestaat namelijk dit jaar vijf jaar en dat wil ik vieren.

Oke… heb ik je aandacht?
Nu vraag je je vast af hoe wie wat waar….

Nou komt ie…
Tromgeroffel

Jij of je vriend(in), familielid of goede bekende maakt kans op
gratis deelname aan het Social Media Boost Weekend!
En ik kan je vertellen, dit gaat echt super tof worden!

Oké klinkt spetterend…maar wat is dat dan precies?

Ik kan er heel veel over vertellen….maar dan ben je over een uur nog aan het lezen. Daarom kort en krachtig:

Het Social Media Boost Weekend is voor (startende) ondernemers die wel een boost kunnen gebruiken voor hun bedrijf en social media. Voor als je toe bent aan een volgende stap maar dat het er om wat voor reden steeds niet van komt of gaat zoals jij het wil. Of het nu gaat om ondernemen of social media. Het gaat hand in hand, het een kan niet zonder het ander.

Als deelnemer staat jouw (toekomstige) bedrijf een heel weekend centraal. Je scherpt je bedrijf(splannen) aan waar nodig en krijgt een super sterke social media strategie zodat je structuur (en daarmee rust) krijgt én meer klanten aantrekt die ook nog eens echt bij jou passen.

Het wordt een mix met luisteren, sparren, knallen, chillen, gezelligheid en meer! Veel inspiratie, tips en tricks en waardevolle momenten. In één weekend voel jij je bedrijf groeien en na dit weekend ben jij helemaal enthousiast om er (weer) vol en mét focus voor te gaan! Kijk de video hieronder (bijlage mail) even om er nog wat meer beeld bij te krijgen.

En check voor meer info: http://bit.ly/boostweekend

Hoe we dit gaan doen? Nou eigenlijk heel simpel.

1. Tag onder dit Facebookbericht een vriend(in), familielid of goede bekende in een reactie hieronder en laat weten waarom het wat voor hem of haar is en/of waarom jij hem of haar dit weekend gunt.

2. Ben jij getagged? Laat dan weten of het Social Media Boost weekend wat voor je is en of je 22 t/m 24 juni bij kan zijn (in een reactie op het comment waar je in getagged bent). Moet natuurlijk wel iemand eruit vissen die er ook echt bij kan zijn. Voor iedereen die getagged is, kan en wil deelnemen….maak ik een lootje en stop ik in de pot. Daaruit trek ik een winaar, woohoo! Zo simpel is het.

3. Lees je dit nu zelf en denk je gaaf! Ik wil hierbij zijn! Ik wil niet afwachten of ik getagged word! Dit is wat ik nodig heb! Meld je dan tijdelijk aan voor de jubileumprijs. Nu geen 1669 maar 795 (dik 50% korting!). Als extra krijg je voorafgaand én na het weekend een 1 op 1 Skype coachsessie cadeau. En JA! Jij maakt dan ook nog kans op een gratis weekend. Als jij je aanmeld krijg je 2 lootjes in de pot. Zo maak je dubbel zoveel kans om het bedrag terug te winnen. Wil je de verdriedubbelaar inzetten? Deel dan een enthousiast bericht dat waarin jij je aangemeld hebt, waarom je er zo’n zin in hebt én tag iDees online hier in zodat ik hier bericht van krijg. Dan gooi ik voor jou drie lootjes in de pot. Jippie!

Nou genoeg gekletst….

Wil je meer informatie, ervaringen van anderen lezen of je direct aanmelden?
Check  http://bit.ly/boostweekend

Ik heb zoveel zin in dit weekend!
Verheug me er nu al op.
Benieuwd of jij erbij bent.

Liefs Dees

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven