Bouw je bedrijf rondom jouw leven

Bouw je bedrijf rondom jouw leven

Dit programma is bedoeld voor mensen die of een (nieuw) bedrijf willen starten of hun koers willen bijstellen/aanscherpen met hun huidige bedrijf. Door alle lessen te volgen krijg je veel inzichten zodat je beter weet wat jij in je hebt om in te zetten voor je bedrijf, ontdek je hoe jij een onderscheidend bedrijf neer kunt zetten en op zo’n manier kan gaan ondernemen precies zoals bij jou en je leven past. 

Hieronder een korte omschrijving van de training.

3 BLOKKEN
1. Jouw ondernemersdroom
2. Jij als kern van je bedrijf
3. Jouw unieke bedrijf

PROGRAMMA INFORMATIE
Start: 1 oktober 2018
Duur 3 maand
Wekelijkse videolessen + praktisch werkboek
Elke maand een vraag &  antwoord mogelijkheid in de groep
24/7 support via besloten community
Levenslang toegang tot alle lessen (inclusief updates)
6 Coachingscalls (zie hieronder voor meer info)

BONUS
– 11 tips om 100% voor je ondernemersdroom te gaan
– 10 tips voor een flitsende start met je bedrijf
– Mini-training Schrijf je eigen bedrijfsverhaal
– 2x live online vraag & antwoord groepswebinar

Dit programma helpt je:

-Helderheid over je ondernemersdroom te krijgen;
-Focus te krijgen in wat je doet/gaat doen;
-Hoe je alles wat je al in je hebt in kan zetten voor je bedrijf;
-Inzicht in hoe jij je proces kan versnellen;
-Je ideale doelgroep in kaart te brengen;
-Bepalen hoe jij over wil komen zodat je jouw ideale doelgroep aan gaat trekken;
-Hoe jij je kunt onderscheiden van de rest;
-Om je diensten concreet te maken;
-Verdienmodel te kiezen die bij jou past.

Een uniek bedrijf neer te zetten met alles wat je al in je hebt & op zo’n manier zoals jij je leven graag wil leven.

Voor meer informatie en aanmelden:

Online programma Bouw je bedrijf rondom jouw leven

 

Online programma Bouw je bedrijf rondom jouw leven + coachingscalls

 

COACHINGSCALLS

Van verschillende deelnemers heb ik begrepen dat ze heel graag ook één op één met mij sparren zo tussen de lessen door. Daarom heb ik een aanvullend pakket samengesteld voor die naast het online programma ook graag 1 op 1 begeleid willen worden via coachingscalls. Je kunt het programma nu ook aanschaffen met 6 coachcalls (circa 45 minuten per keer) om gedurende de periode van het online programma in te zetten. In de basis zal er elke maand een coachingscall zijn; in de eerste drie maand tijdens het programma en dan nog de drie maanden die daarop volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om ze sneller achter elkaar te laten afnemen als dat voor je proces op dat moment beter uitkomt. Voordeel van deze coachingscalls is dat je een extra stok achter de deur hebt en nog dieper tot jouw kern te komen. Waarom bellen? Door te bellen kom je gemakkelijker tot de kern. Vaak ga ik zelf ondertussen wandelen zodat de energie lekker gaat stromen. Buitenlucht en bewegen geeft bij mij altijd een fijne denk-dimensie. Misschien voor jou ook een tip om te doen.

“Ik ben erg enthousiast over het programma ‘Bouw je bedrijf rondom jouw leven”. Het programma is helder van opbouw en de filmpjes zijn kort en duidelijk. Desiree legt op een prettige manier uit en je wordt in kleine stapjes echt meegenomen in je proces. Het contact met Desiree zelf is ook prettig, ze is erg betrokken en heeft me echt over een drempel geholpen. Ook weet ze echt een heleboel van ondernemen af. Ik wilde graag meedoen met het programma, omdat ik graag wilde starten met mijn eigen bedrijf, maar ik heb geen enkele ondernemerservaring. Ik heb het programma nog niet afgerond, maar heb nu al een veel duidelijker beeld hoe ik mijn praktijk vorm wil geven. Dankjewel Desiree” – Hanneke Klein (Kind Heart Development)

“Ik heb voor dit programma gekozen omdat  ik wat sturing nodig had om de volgende stappen voor mijn bedrijf te zetten. Ik was veel zelf aan het ‘klungelen’ en doen en wilde hier graag structuur in brengen en structureel nieuwe stappen zetten. Een van mijn belangrijkste inzichten die ik opgedaan heb tijdens het programma is dat ik heb ontdekt dat ik heeeeel graag dingen buiten wil doen! En vooral níet zoveel in m’n eentje achter een pc thuis tussen vier muren. Dus: ‘iets’ in combi met de natuur, met een team en samenwerkingspartners. Ik vind het fijn om dit programma bij Desiree te doen omdat ze zo hulpvaardig is, door kan vragen en net die diepere laag in gaat om beter tot de kern te kunnen komen.’ – Liese Schram (Lieses Lifestyle Coaching)

Twijfel je of dit programma wat voor je is en/of heb je vragen over de inhoud van het programma? Neem even contact met me op via 06-43456343 (ook Whatsappable) of info@ideesonline.nl.

Veelgestelde vragen

 • Ik wil graag meedoen, maar kan niet starten begin juni, kan ik wel meedoen?
  Ja, tuurlijk! De lessen komen vanaf die datum vrij, maar dat betekent niet dat je per direct moet beginnen. Je kunt het totaal op je eigen tempo doen en zelf bepalen wanneer je wat kijkt. 
 • Is dit alleen online of ook offline?
  Het is allemaal online, zodat het voor iedereen in Nederland te volgen is die een computer heeft en een internetverbinding :-). Mocht je graag ook offline coaching willen, dan kun je de coachcalls bijbestellen zoals in de productbeschrijving staat. Dan krijg je naast het online deel ook 1 op 1 coaching via telefonische gesprekken. 
 • Krijg ik echt levenslang toegang? Dus als ik nu koop, kan ik het ook op een later moment volgen?
  Ja! Fijn he? Je kunt het dus op je eigen tempo doen. Krijgt ook updates en andere extra’s die er in de toekomst aan toegevoegd worden. 
 • Dank voor je bruisende mail, alleen ik begrijp nog niet zo goed wat je nu aanbiedt en of dit wat voor mij is.
  Het programma is bedoeld voor diegene die graag willen ondernemen of meer uit hun onderneming willen halen en daar zelf niet de kennis/ervaring in hebben om daarmee aan de slag te gaan. Je loopt tegen bepaalde drempels aan waardoor je die stap maar niet neemt, niet verder komt en je bedrijf niet groeit. Het programma helpt je om stap voor stap tot een soort ondernemingsplan te komen of een ontwikkelingsplan voor je huidige bedrijf. Je krijgt veel inzichten in waar je heen wil, hoe jij jezelf als tool in kan zetten om daar te komen en hoe producten/diensten aan kan bieden die daar aan bijdragen. 
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *