Bouw je bedrijf rondom jouw leven Challenge

Bouw je bedrijf rondom jouw leven Challenge

Als we allemaal zouden doen wat we het liefste doen, wat ons gemakkelijk afgaat, waar we goed in zijn, op een manier die bij ons en ons leven past en bijdragen aan dat wat we belangrijk vinden, dan zou de wereld er naar mijn idee heel anders uit zien.

Daarom heb ik besloten om een Bouw je bedrijf rondom jouw leven Challenge te gaan organiseren deze maand. Tof als je erbij bent.

Van 24 mei t/m 28 mei krijg je elke dag gratis inspiratie en oefeningen om je bedrijf rondom jouw leven te bouwen.

Dag 1 | Bouw je bedrijf rondom jouw leven
Zondag 24 mei om 14.00 uur in de vorm van een Live Webinar (je krijgt de link in je mailbox).

Dag 2 | Impact maken met je bedrijf
Maandag 25 mei, een video in de Facebook-community die je op je eigen moment kan bekijken.

Dag 3 | Jij als unieke bron van je bedrijf
Dinsdag 26 mei, een video in de Facebook-community die je op je eigen moment kan bekijken.

Dag 4 | Ondernemen vanuit flow
Woensdag 27 mei, een video in de Facebook-community die je op je eigen moment kan bekijken.

Dag 5 | Ondernemen zoals jij dat wil
Donderdag 28 mei om 11.00 uur in de vorm van een Live Webinar. Er is ook volop ruimte om je eigen vragen in te brengen. LET OP: de tijd is een uurtje verschoven. We starten om 11 uur.

Doe je mee?

Blok dan vast deze zondag 24 mei 14.00 uur en 28 mei 10.00 uur vast in je agenda. Dit zijn twee live webinars. Super leuk! Reken voor beide max twee uur en je zit gebakken. Fijner als je rustig aan kan doen, dan de helft te moeten missen. Is het eerder klaar, heb je mooi nog tijd om even wat aantekeningen uit te werken en/of met de opdrachten aan de slag te gaan. Ook handig om het zo te regelen dat je niet gestoord kan worden. Zo haal je er het meeste uit. Kun je niet op een van de live momenten, meld je dan alsnog even aan. Mogelijk stel ik ze ook beschikbaar of ga ik nog een keer live. Daar ben ik nog niet uit.

Samen met een enthousiaste groep ondernemers gaan we vijf dagen knallen

Ik geef je uitleg hoe jij je bedrijf om je leven kan bouwen. Hoe kun jij doen wat je het liefste doet en wat je heel gemakkelijk afgaat, hoe kun je daarmee van betekenis zijn én óók nog eens je boterham mee verdienen? Dat ga ik je allemaal stap voor stap uitleggen in deze online training.

Ik leer je wat je nodig hebt om zo te kunnen ondernemen zoals jij dat wil. Hoe je een uniek bedrijf neer kan zetten. Alles met als doel dat jij impact kan maken op datgene wat je heel belangrijk vindt en ook nog eens kan leven op een manier die goed past bij jou.

Je ontdekt wat er precies aan de basis ligt om tot een succesvol bedrijf te komen waarmee jij ook nog eens super van betekenis kan zijn. En waardoor werken nooit meer als werken zal voelen.

Ik leer je wat er nodig is om tot een uniek aanbod te komen en hoe je met de juiste manier van communicatie, de leukste klanten als een magneet naar je toe trekt.

24 t/m 28 mei 2020
Online te volgen
Deze dagen gratis te volgen
Inschrijven kan t/m 27 mei

Schrijf je nu in voor de
Bouw je bedrijf rondom jouw leven Challenge

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven voor deze Challenge.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *