Online programma Bouw een bedrijf rondom jouw leven

Bouw een bedrijf rondom jouw leven

Hier in Onnen zit iemand me toch even een potje megatrots te zijn :-). En ik wil graag even met je delen waarom. Heb zojuist mijn eerste online programma online gezet! Zo tof! Ik heb het de naam gegeven: “Bouw je bedrijf rondom jou leven”. Ook iets waar ik trots op ben. Want het past precies.

iDeesonline 1.0 en 2.0

Dik vijf jaar geleden was ik werkzoekend en dacht, waarom ga ik nu niet voor mezelf starten? Zo gezegd zo gedaan. Ik schreef geen dik saai ondernemingsplan, maar keek naar een aantal elementen om diensten aan te kunnen bieden waar ik vrolijk van werd, waar ik goed in was én waar mijn klant ook blij van zou worden. Voor ik het wist had ik een goed lopend bedrijf.

In 2016 merkte ik dat ik toe was aan een volgende stap. Mijn grote droom om ‘een succesvol’ bedrijf te hebben, was gelukt. Werk en inkomsten in overvloed…maar daarbij ook tijd tekort. Niet alleen voor mijn klanten, maar ook voor mijzelf. Om gezond te leven, voor mijn vriendne en familie en om mezelf te ontwikkelen als persoon en ondernemer.

Ik gooide het roer om en deed een ‘bedrijfs-apk”. Checkte of ik nog wel deed wat ik leuk vond, of ik nog wel tijd had voordat gene wat ik het liefste wilde doen, met wie ik het liefste wilde werken en in welke vorm. Wat ik anders zou kunnen doen met alle veranderingen in de online wereld. iDees online 2.0 werd geboren. Een bedrijf dat past bij mijn huidige leven. Veel meer online, veel minder tijd kwijt, veel flexibeler, meer toekomstproof.

Afgelopen 1,5 jaar heb ik in kaart gebracht welke stappen ik zowel bij de start van iDeesoline als bij de switch naar iDeesonline 2.0 gemaakt heb. Ik ontdekte eigenlijk dat ik steeds dezelfde stappen zet, waardoor kwartjes vallen en ik nieuwe stappen kon zetten. Dit én het feit dat veeeeel mensen om me heen altijd bij mij komen met hun ondernemersvragen, deed mij doen besluiten om een online programma te ontwikkelen.

Bouw een bedrijf rondom jouw leven

Zo heet het programma.

Want je gaat enerzijds kijken wie jij bent en waar jij voor staat. Wat heb jij al in je om nu direct mee te gaan starten? Welke ervaringen kun je inzetten? Wat heb je meegemaakt in je leven? Waar ben jij super goed in? En meer van dit. Als je weet wat dat bij jou is, dan kun je  een unieke diensten aanbieden en daarmee dus ook een uniek bedrijf starten. Als je al een bedrijf hebt, net als ik had, kan het maar zo betekenen dat je huidige klant niet meer past bij de jij van nu. Het zou zo maar een ontdekking kunnen zijn ;-).

Anderzijds is het ook super belangrijk dat de mensen waar jij mee gaat werken, je diensten en verdienmodel super goed passen bij hoe jij graag wil ondernemen. Hoeveel tijd wil je bijvoorbeeld per week besteden? Het is zomaar een vraag die direct invloed heeft op jouw verdienmodel. Als je al onderneemt, dan is de kans groot dat je werkzaamheden uitvoert waar je helemaal niet (meer) blij van wordt, dat je met mensen werkt waar je geen energie (meer) van krijgt en dat je op zoek bent naar meer focus.

Hoe beter jij weet wie je bent en waar je voor staat, hoe beter jij een bedrijf opzet dat precies past bij jou en jouw leven. Waardoor je opvalt in de massa, de juiste klanten aantrekt en je boterham verdiend met iets wat je ook met alle plezier misschien voor noppes had gedaan.

Uitnodiging

Mijn doel is om diegene die af toe een ondernemersdroom voelen borrelen en daar nog geen gehoor aan hebben durven geven OF ondernemers die al aan het ondernemen zijn en zich de laatste tijd toch wel afvragen of ze niet een wat andere richting op willen, verder te helpen in het proces naar meer helderheid, focus en meer klanten. Zodat jij met iets wat jij super leuk vindt om te doen, een ander een plezier kan doen en hier zelf inkomen mee te verdienen.

Op 1 juni start de volgende editie van dit online programma.
En ik wil jou graag uitnodigen om erbij te zijn.
Duur van het programma: 3 maanden
Je krijgt wekelijks videolessen + een praktisch werkboek
Elke maand een live vraag-en-antwoord webinar
24/7 support via besloten community
Levenslang toegang tot alle lessen (inclusief updates)

Hoeveel dit kost?
Nou geen €3000 of €4000,-…..

Ik ga het in eerste instantie aanbieden voor € 397,-
Omdat jij al in mijn netwerk zit, bied ik het jou aan voor 297,-. [ACTIE IS VERLOPEN] Toffe actie toch? 🙂

Ja, ik wil!

Dit aanbod geldt tot zaterdag 28 april 2018 om 18.00 uur.
Wil je meedoen? 🙂 Meld je dan direct aan via onderstaande link.
https://www.ideesonline.nl/product/bouw-je-bedrijf-rondom-jouw-leven

Bonussen

Je krijgt er dan trouwens ook nog wat BONUSSEN bij, gewoon omdat het kan :-):

 1. Deel jouw businesstory > hierin leer je hoe jij je verhaal kan schrijven en online kan delen om je bedrijf op een sterke manier te lanceren.
 2. E-book Jouw Social Media Plan op 1 vel papier > zodat jij weet hoe je een social media plan kan maken
 3. Gratis Social Media Tips en tricks voor Instagram, Facebook, YouTube, Whatsapp, LinkedIn, Pinterest, Google+ en meer.

Alle drie super waardevol. Dan heb je direct de nodige handvatten om social media in te gaan zetten voor je bedrijf en je verhaal te verspreiden. Leek mij super fijn om erbij te krijgen. Dus dacht, geef ik er gewoon bij weg.

Cadeautje

En…, het leek me ook leuk om de eerste 10 deelnemers wat tofs cadeau te geven. Dus ook dat ga ik doen. Zit jij bij de eerste 10 dan krijg jij de iDees online Weekplanner – Van dromen naar doen (check even op mijn site). Zodat jij met de planner en door jouw plannen, enthousiast blijft om er voor te gaan én onderweg geniet van alles wat je doet. Jeah!

Nou als je nou niet enthousiast bent, dan weet ik het ook niet meer.
Ik ben het in ieder geval wel en heb super veel zin om los te gaan met jullie :-D.
Lekker van de droom- naar de doestand!

Aanmelden

Nog even de link, je kunt je aanmelden via:
https://www.ideesonline.nl/product/bouw-je-bedrijf-rondom-jouw-leven
Je krijgt dan binnenkort bericht met meer informatie.
Want het is al bijna 1 juni 🙂 woohooo!

Het programma helpt je om
– Helderheid over je ondernemersdroom te krijgen;
– Focus te  krijgen in wat je doet.
– Hoe je alles wat je al in je hebt in kan zetten voor je bedrijf;
– Inzicht in hoe jij je proces kan versnellen;
– Je ideale doelgroep in kaart te brengen;
– Bepalen hoe jij over wil komen zodat je jouw ideale doelgroep aan gaat trekken;
– Hoe jij je kunt onderscheiden van de rest;
– Om je diensten concreet te maken;
– Verdienmodel te kiezen die bij jou past;
– En meer…

Enthousiast? Meld je hier aan. En laat het vooral even weten dat je meedoet 🙂
Heb je vragen, mail dan even naar info@ideesonline.nl

Veelgestelde vragen

 • Ik wil graag meedoen, maar kan niet starten begin juni, kan ik wel meedoen?
  Ja, tuurlijk! De lessen komen vanaf die datum vrij, maar dat betekent niet dat je per direct moet beginnen. Je kunt het totaal op je eigen tempo doen en zelf bepalen wanneer je wat kijkt. 
 • Is dit alleen online of ook offline?
  Het is allemaal online, zodat het voor iedereen in Nederland te volgen is die een computer heeft en een internetverbinding :-).
 • Krijg ik echt levenslang toegang? Dus als ik nu koop, kan ik het ook op een later moment volgen?
  Ja! Fijn he? Je kunt het dus op je eigen tempo doen. Krijgt ook updates en andere extra’s die er in de toekomst aan toegevoegd worden. 
 • Dank voor je bruisende mail, alleen ik begrijp nog niet zo goed wat je nu aanbiedt en of dit wat voor mij is.
  Het programma is bedoeld voor diegene die graag willen ondernemen of meer uit hun onderneming willen halen en daar zelf niet de kennis/ervaring in hebben om daarmee aan de slag te gaan. Je loopt tegen bepaalde drempels aan waardoor je die stap maar niet neemt, niet verder komt en je bedrijf niet groeit. Het programma helpt je om stap voor stap tot een soort ondernemingsplan te komen of een ontwikkelingsplan voor je huidige bedrijf. Je krijgt veel inzichten in waar je heen wil, hoe jij jezelf als tool in kan zetten om daar te komen en hoe producten/diensten aan kan bieden die daar aan bijdragen. 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven