Alicante: werklocatie voor een week

Over een paar weken is het zover. Dan vertrek ik weer naar het buitenland om daar een week met een groep ondernemers aan de slag te gaan. Delen waar we tegenaan lopen, waar we in willen groeien. Ervaringen uitwisselen, kennis delen. Sparren, praktisch aan de slag. Lekker knallen. Een week lang ons bedrijf super belangrijk maken, zonder de afleiding van thuis, de verplichtingen en de kaders. Het geeft zoveel lucht en ruimte. De kracht van het samenzijn en het samen doen. Maar toch ieder voor zich. Het werkt verbindend. De mooiste inzichten ontstaan en de mooiste samenwerkingen rollen er uit voort. In zo’n week voel ik mijn bedrijf gewoon groeien. Omdat ik datgene oppak waar ik anders niet aan toe kom, maar wel dolgraag mee aan de slag wilde. Voor mijn gevoel zitten er dan opeens veel meer uren in de dag. Gewoon omdat ik me volop kan focussen op mijn bedrijf en niet met andere dingen. En…in het geval van deze week mag ik ook nog eens alles wat ik in mij heb op gebied van mindset, (online) ondernemen, social media, inzetten om anderen een boost te geven. In één woord: DROOMLEVEN. Ik vind dit het meest fantastische om te doen. Anderen inspireren en op weghelpen om hun bedrijf te laten groeien. Zoveel zin in! Lijkt het je tof om ook een keer mee te gaan? Kan je vertellen, je gaat er geen spijt van krijgen. Kijk hier even voor meer informatie.
Mastermind-week Alicante

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten