5 DAGEN AAN JE BEDRIJF WERKEN

5 volle dagen AAN je bedrijf werken

Vijf volle dagen aan je bedrijf werken, wanneer heb jij dat nou gedaan? Gina al lange tijd niet. Terwijl het zo fijn is. Helemaal als je het samen met andere enthousiaste ondernemers doet. Je kunt met elkaar sparren, elkaar inspireren én daarnaast lekker voor jezelf aan de slag. Het levert je zoveel op.

Gina Scharff is talentencoach. Zij helpt mensen om achter hun talenten te komen zodat je weet waar jouw kracht ligt en ontdekt hoe jij dat voor je kan laten werken. Dit doet ze o.a. met behulp van het talentenspel. Zeheeft deelgenomen aan de Mastermind-week 2018 Malaga, super leuk!

Marketing- en salesfunnel

Ik heb me voor de Mastermind-week aangemeld omdat ik heel veel alleen werk. Ik ben heel veel met social media bezig. Had al wel wat dingentjes maar miste een beetje het idee erachter. Had niet het idee dat ik het maximale eruit haalde en wilde het wiel niet zelf opnieuw uithoeven vinden. Ook wilde ik  graag mijn marketing- en salesfunnel uitwerken en een sterke strategie voor mijn social media kanalen uitzetten, zodat ik o.a. meer mensen ga bereiken.

Even geen afleiding en 5 dagen lekker focus op mijn online strategie op een fijne plek.

Tijd voor actie!

Heb wel de nodige twijfels gehad. Heb een thuissituatie wat het wat ingewikkeld maakte. Was eerlijk gezegd ook een beetje laat met aanmelden. Had hem al een keer voorbij zien komen en toen dacht ik: het gaat eigenlijk wel goed. Op een gegeven moment besefte ik me eigenlijk dat ik niet tevreden was. Ik ben wel zo iemand van als ik voel dat ik het nodig heb, dan spring ik er gewoon in.

Concreet plan de campagne

De Mastermind-week heeft me heel veel opgeleverd. Vooral het feit dat ik 5 dagen lekker met mijn bedrijf bezig kon zijn. Dat is echt een hele lange tijd geleden; echt vijf dagen ongestoord kon werken aan mijn bedrijf. Het feit dat ik hier niet alleen was, maar met andere ondernemers die met dezelfde vraagstukken. Dat is inspirerend om daar samen mee aan de slag te gaan. Tegelijker tijd ben je wel  gewoon lekker met je eigen ding bezig. Als ik concreet kijk wat het me opgeleverd heeft; ik heb nu een idee hoe ik dingen ga aanpakken. Ik heb gewoon een plan.

Ik heb mijn Social Media strategie nu in een draaiboek. Voorlopig focus op mijn Masterclasses, en daar de Social Media berichten omheen bouwen.

Zo gemakkelijk

Het was voor mij een positieve verrassing dat het zo gemakkelijk ging. Er gebeurde een hoop en dacht hoe ga ik dit in elkaar puzzelen. Tegelijkertijd merkte ik een bepaalde ontspannenheid. Dat merkte ik bijvoorbeeld omdat ik dag 2 of 3 een blog geschreven had, terwijl ik daar normaal wel heel erg tegenaan zit te hikken. Dat heeft me positief verrast. Hoe fijn het is om op zo’n locatie vanuit ontspanning te werken. Dat was heerlijk.

Ik kon vrij snel zaken toepassen, en was naast alles wat ik leerde ook nog eens productief!

Wat voor mij echt helemaal top was in Malaga, was natuurlijk het mooie weer. In de winter wegwezen uit het grijze Nederland. Zo fijn. De verzorging tijdens de week was fantastisch. Niets hoefde alles mocht. Lekker ontspannen. Heel fijn.

Concreet met social media aan de slag

Ik kan deze Mastermind aanbevelen aan mensen die echt wat willen doen. Niet alleen van het mooie weer willen genieten. Als je een concreet vraagstuk hebt, dan wordt het nog beter. Desiree heeft me ontzettend geholpen. Naast het gezamenlijke gedeelte was er ook persoonlijke begeleiding. Als je concrete vragen hebt op gebied van social media. Dan raad ik je echt aan om het te doen, want je maakt grote stappen.

Denken en DOEN!

Wat ik zo super tof vindt aan Gina is dat ze het zo doordacht oppakt. Ze denkt goed na over alles wat ze doet, voor ze in de acties-stand gaat. Zelf verlies ik mezelf gemakkelijk in die doe-stand. Haha. Maar…ik hou er ook van om wel strategisch te werk te gaan. Als je een helder doel hebt, een plan maakt om daarmee aan de slag te gaan zodat je een rode draad hebt om te volgen…..dat werkt voor mij het fijnste.

Mastermind-week knallen

Elk kwartaal ga ik alleen weg om AAN mijn bedrijf te werken. Sinds vorig jaar doe ik dit ook met andere ondernemers. Een week volle focus op je bedrijf, op een mooie locatie waar we met elkaar vertoeven. Zonder afleiding van de dagelijkse dingen en even los van de dagelijkse routines. In maart 2020 gaan we weer. Dit keer naar Alicante. Jij kan erbij zijn 🙂 .Wil je mee? Kijk dan even hier.

 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paste your AdWords Remarketing code here
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten