5-daagse gratis online training voor ondernemers

5-daagse gratis online training voor ondernemers

Samen met een enthousiaste groep ondernemers gaan we vijf dagen aan de slag.

Ik geef je uitleg hoe jij je bedrijf om je leven kan bouwen. Hoe kun jij doen wat je het liefste doet en wat je heel gemakkelijk afgaat, hoe kun je daarmee van betekenis zijn én óók nog eens je boterham mee verdienen? Dat ga ik je allemaal stap voor stap uitleggen in deze online training.

Ik leer je wat je nodig hebt om zo te kunnen ondernemen zoals jij dat wil. Hoe je een uniek bedrijf neer kan zetten. Alles met als doel dat jij impact kan maken op datgene wat je heel belangrijk vindt en ook nog eens kan leven op een manier die goed past bij jou.

Je ontdekt wat er precies aan de basis ligt om tot een succesvol bedrijf te komen waarmee jij ook nog eens super van betekenis kan zijn. En waardoor werken nooit meer als werken zal voelen.

Ik leer je wat er nodig is om tot een uniek aanbod te komen en hoe je met de juiste manier van communicatie, de leukste klanten als een magneet naar je toe trekt.

Je krijgt elke dag gratis inspiratie en oefeningen om je bedrijf rondom jouw leven te bouwen.

Dag 1 | Bouw je bedrijf rondom jouw leven
Video: ± 1 uur en 45 minuten + opdrachten: 15 minuten

Dag 2 | Impact maken met je bedrijf
Video: ± 9 minuten + opdrachten: 15 minuten

Dag 3 | Jij als unieke bron van je bedrijf
Video: ± 7 minuten + opdrachten: 15 minuten

Dag 4 | Ondernemen vanuit flow
Video: ± 12 minuten + opdrachten: 15 minuten

Dag 5 | Ondernemen zoals jij dat wil
Video: ± 1 uur en 45 minuten + opdrachten: 15 minuten

Schrijf je nu in voor de 5 daagse online training voor ondernemers

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen aan de 5 daagse online training voor ondernemersInspiratiemails en tips ontvangen?

En dan deze nog even aanvinken en hoppa, klaar!


Ervaringen van andere ondernemers

Ik wilde meer wilde halen uit mijn bedrijf, daarom meldde ik me voor de online training aan. Tijdens deze 5 dagen word je echt aan het denken en voelen gezet. Dit is heel behulpzaam voor het creëren van jouw bedrijf rondom jouw leven. De training is interessant, opbouwend en verdiepend. Ik heb inzichten gekregen die voor mij belangrijk zijn om weer te kunnen vertrouwen op mijzelf en m’n bedrijf. Ik raad deze online training aan iedereen aan die kritisch naar zijn of haar bedrijf wil kijken omdat je erachter komt wat je echt belangrijk vindt. – Sofie Helleman van SpeciTaal
Ik heb meegedaan omdat ik meer in de flow wilde komen met mezelf en mijn bedrijf. De online training bevat goede informatie en sluit aan bij mijn wensen. Mijn mooiste inzicht waren de overtuigingen rondom geld. De training is absoluut waardevol voor iedere ondernemer. Desiree is een kundig en fijn persoon. De opbouw van de online training werkt erg prettig. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen. –  Joyce van Dam van Ont-wikkel je scheiding
Ik wilde graag leren hoe ik mijn bedrijf rondom mijn leven kon bouwen. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en heb geleerd om echt naar mijn gevoel te kijken, naar wat ik leuk vind en wat niet. De training heeft echt iets los gemaakt. De automatische piloot is omgezet naar het maken van eigen keuzes. Het is onwijs fijn om ervaringen te delen met anderen. Dit is voor mij het startpunt om meer vanuit mijn gevoel te gaan ondernemen en datgene wat ik echt niet leuk vind, niet langer te gaan doen. Ik raad deze online training aan iedereen aan! –  Joke Buurma van

 

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *