365 dagen succesvol ondernemen?

365 dagen succesvol ondernemen?

365 dagen succesvol (ondernemer) zijn? Klinkt harstikke leuk! Maar dat is natuurlijk niet elke dag het geval of zo voelt het niet altijd. En dat hoeft wat mijn betreft ook niet.

Want soms heb je gewoon van die dagen dat je:
– het idee hebt dat je nog niet echt weet waar je heen wil;
– niet zeker weet of dit het wel is;
– twijfelt aan jezelf of je het wel kan;
– afvraagt hoe je het voor elkaar kan krijgen;
– geen idee hebt welke stap je nu kan zetten;
– het gevoel hebt dat het veel te groots is wat je wil;
– dat enthousiaste gevoel kwijt bent van Yes, ik ga er voor!

Voel jij dat je misschien wel een eigen bedrijf wil starten? Of heb je al een bedrijf en ben je nieuwe ondernemersplannen aan het maken? Dan kan het zo zijn dat één of meerdere gedachtes wel eens bij jou voorbij komen.

En ik kan je vertellen…..ik snap precies hoe dit voelt.

Ik heb al dik 5 jaar een eigen bedrijf. En zo’n 2,5 jaar terug zat ik op mijn max. Ik had het zo druk dat ik het niet meer alleen aan kon. Ook ontdekte ik dat mijn droom ‘om een succesvol eigen bedrijf te hebben’ wel gerealiseerd was. Oke, en nu dan?

Ik besloot nieuwe ondernemersplannen uit te zetten. Opnieuw te kijken waar ik goed in ben, waar anderen blij van worden en waar ik mijn boterham mee kon verdienen. Zo ontstond er een 2.0 versie van mijn bedrijf. Nieuwe huisstijl, website, diensten, klanten. Eigenlijk startte ik opnieuw een bedrijf met dezelfde naam. En nu…..ik ga als een tierelier. Doe precies waar ik over droomde. Het voelt zo goed en is precies zoals ik me had voorgesteld. Zo fijn dat ik dit doorgepakt heb!

Tijdens dit proces zijn veel van bovenstaande zinnetjes door mijn hoofd gegaan. Maar…..het goede nieuws: als rasechte optimist heb ik elke keer weer een manier gevonden om er wél voor te blijven gaan. Mezelf weer in de AAN-stand te zetten. Echt te voelen dat dit is wat ik wil, er in te blijven geloven dat het echt kan en stappen te blijven zetten om er naar toe te werken.

Het lijkt me super leuk om mijn ervaringen met je te delen. Je de tips te geven die mij enorm geholpen hebben. Want dat wiel hoef jij niet zelf uit te vinden. Ik inspireer je graag tijdens mijn webinar waarin ik 11 tips deel om jou om 100% voor je ondernemersdroom te (blijven) gaan. Tof toch?!

Wil jij er ook bij zijn? Je kunt je aanmelden voor:

– zaterdag 14 april om 10.00 uur
– woensdag 18 april om 20.00 uur

Wanneer komt het jou het beste uit?
Check je agenda en meld je (gratis) aan via:

Ja, ik wil me laten inspireren!

Het lijkt me super leuk als je erbij bent. Vind het namelijk tof om andere ondernemers (in spé) te inspireren om er vol voor te gaan. Hoop dat je erbij bent :-).

Liefs Dees

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *