Social Media Boost - Ga van start

Social Media Boost - Ga van start

Wil je een boost aan inspiratie, een strategie ontwikkelen, leren hoe je zelf meer uit social media kan halen? Let’s go, samen aan de slag!

Inspireren, ik hou er van. Als ik een ondernemer hoor zeggen: “Ik heb ruimte voor nieuwe klanten” dan schieten bij mij lampjes uit mijn bovenkamer met allerlei vragen en ideeën. En eigenlijk werkt dit met allerlei ondernemersvragen gericht op de inzet van online media. Ik word er simpelweg gewoon heel enthousiast van en daar steek ik je graag mee aan.

Ben jij (startende) ondernemer? Dan kun je er niet meer om heen: social media zijn de traditionele media van 2018.  Maar welke middelen zet je in, waarom zou je dat doen, waar zit je doelgroep eigenlijk en wat ga je dan plaatsen?  Het zijn zomaar wat vragen die je kunt hebben. Of misschien heb je legio ideeën maar kun je niet kiezen? Tijdens een Social Media Boost sessie trekken we de strategie uit jou, zodat jij weet wat jij kan doen op een manier die bij jou past zodat je die klanten aan gaat trekken die echt bij jou passen.

Ben jij klaar voor een boost aan inspiratie, nieuwe kennis en frisse ervaringen? Pak de agenda en prik een datum.

Een Social Media Boost wordt aangeboden in de vorm van een één op één VIP-sessie of groepsdag Masterclass Jouw Social Media Plan op 1 vel papier. Beide hebben zo hun eigen voordelen.Wat paste het beste bij jouw en je situatie?

1. VIP Social Media Boost

Deze boostsessie duurt 2 tot 2,5 uur. Als het mooi weer is kunnen we tussendoor een rondje wandelen om de creatieve gedachtes even te onderbreken, de ogen even van het scherm of whiteboard te halen en wat frisse lucht op te snuiven.

Bij een boost-sessie krijg je een half jaar lang toegang tot de Social Media Community t.w.v. € 419,70, waar je al je social media vragen kunt stellen die zes maand op je pad komen. Je kunt hier sparren met andere ondernemers en veel bijleren over social media. Na dat half jaar wordt dit automatisch omgezet naar een lidmaatschap en betaal je € 29,50 per maand (i.p.v. € 69,95), welke maandelijks opzegbaar is. Kijk op www.socialmediacommunity.nl voor meer informatie en ervaringen van andere ondernemers.

Social Media Boost Prijs
2-2,5 uur durende één op één sessie € 450,00
Cursusmateriaal €   12,50
Weekplanner – Van dromen naar doen €   27,95
 6 maanden Social Media Community € 419,70
€ 859,95
€ 449,00

2. Masterclass Jouw Social Media Plan op één vel papier

Deze dag is van 09.0o tot 16.30 uur, met maximaal 6 deelnemers. Locatie Onnen (Groningen). Tijdens deze dag gaan we aan de slag met het uitwerken van jouw Social Media Plan. Je leert hoe jij social media in kan zetten op een manier die bij jou en jouw bedrijf past. Zodat jouw klanten zich aangesproken voelen om je te volgen en gaan reageren op je updates.

Bij de boostdag krijg je een half jaar lang toegang tot de Social Media Community t.w.v. € 419,70, waar je al je ondernemers- en social media vragen kunt stellen die zes maand op je pad komen.  Je kunt hier sparren met andere ondernemers en veel bijleren over social media. Na dat half jaar wordt dit automatisch omgezet naar een lidmaatschap en betaal je € 29,50 per maand (i.p.v. € 69,95), welke maandelijks opzegbaar is. Kijk op www.socialmediacommunity.nl voor meer informatie en ervaringen van andere ondernemers.

Social Media Boost Prijs
Cursusdag € 300,00
Cursusmateriaal €   12,50
Weekplanner – Van dromen naar doen €   27,50
 6 maanden Social Media Community € 419,70
€ 760,15
€ 295,00

3. Vervolgtraject

Na veler verzoek is het ook mogelijk om een vervolgtraject erbij te nemen. Samen maken we de kickstart, maar jij gaat het wel zelf doen. Dat betekent dat je zelf stappen te zetten hebt en dan kan het maar zo zijn dat je op een onbewaakt kruispunt uitkomt waarvan je niet zo goed weet welke kant je het beste op kan gaan. Ik ga je dat niet vertellen ;-), maar kan je wel helpen om meer helderheid te krijgen in hoe je het aan kan pakken en te onderzoeken welke weg het beste bij je past. Samen sparren we en ik spui ideeën. Zodat jij na een coachcall weer helemaal in de actiestand staat en weet wat je te doen staat.

Het vervolgtraject bestaat uit 6 coachcalls van ongeveer 45 minuten. De meeste mensen vinden het fijn om zo elke maand een belletje te doen. Dan duurt het vervolgtraject 6 maanden. Maar misschien wil jij juist wel in drie maanden knallen, dat kan ook. Dan wordt het een intensiever traject en is het eerder afgelopen. Dus gewoon aan de bel trekken als jij het er aan toe hebt. Of juist plannen zodat je weet dat je in actie blijft. Door te bellen kom je gemakkelijker tot de kern. Vaak ga ik zelf ondertussen wandelen zodat de energie lekker gaat stromen. Buitenlucht en bewegen geeft bij mij altijd een fijne denk-dimensie. Misschien voor jou ook een tip om te doen.

Kosten van dit vervolgtraject: €600,-

 

 

“Sociale media was mij niet onbekend, sterker nog, ik deed alles! Mede door mijn dwangmatigheid ervoer ik hier door veel onrust en deed ik sommige dingen half. Daar ik wel veel ervaring had met Sociale Media was zocht ik persoonlijk advies, op maat en niet een standaard cursus. Door middel van een persoonlijke sessie van twee uur hebben we structuur aangebracht in mijn Sociale Media, gekeken waar mijn klanten zitten en een opzet gemaakt voor een goede jaarplanning. Door dit gesprek heb ik zaken kunnen laten vallen, kan ik me meer focussen op de voor mij belangrijke Sociale Media en heeft Desiree me nog meer geleerd over de kanalen die ik al gebruikte. Zeer waardevol. Ik heb meer rust en meer bereik. ”Henk van Lambalgen Photography

 

Tof! Leuk dat je een boostsessie wil plannen. 

Ben jij eruit welke vorm het beste bij je past? Kijk bij Masterclass Jouw Social Media Plan op één vel papier voor meer informatie én om te kijken wanneer de eerst volgende Boost-dag gepland staat. Ga je voor een VIP sessie? Bel me dan even (06-43456343) voor het maken van een afspraak. Heb je geen idee? Neem gerust even contact met me op, dan kijk ik even met je mee.

Heb jij behoefte aan meerdere sociale boost-sessies? Wil je bijvoorbeeld een jaar lang knallen om stap voor stap social media in jouw / een medewerker en je bedrijf te integreren? Bekijk dan ook even het Social Media Flow pakket.

Laat je gegevens hieronder achter en ik neem even contact met je op.